2777
2789
عنوان

کیا مجرد سن بالان من خیلی دختر خشکی بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 12050 بازدید | 429 پست
لباس و هیکل و پوست اوکیه، ولی من همه ی اینا رو هم برم بلد نیستم ارتباط برقرار کنم، اصلا نمی‌دونم بای ...

تو منی یا من توام😂 منم اینطوریم

تازه بدتر طرفمو فراری میدم😂😀

میدونی یاد یه پستی افتادم توی تلگرام خوندم

از قول دخترای ناوارد که تو دانشگاه از یکی خوششون میاد نوشته بود. دختره گفته بود که آقا پسرای عزیز واقعا چتونه

یه بار نگاه میکنی یه بار نگاه میکنم. دوباره نگاه میکنی دوباره نگات میکنم. من تا همین جا بلدم بیشتر از این بلد نیستم. حرکت بعدیو بزن دیگه🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خداروشکر کن که تا الان با روح و روانت بازی نشده . 

البته دوستی به قصد کاملا ازدواج و با ادم خوب ، اشکال نداره.

ولی اینکه همینطوری یه رل بزنی ببینی بعدش چی میشه خیلی اشتباهه . 

منم سنم نزدیک توعه . 

بنظرم اشتباه نکردی سنگین بودیفقط اشتباهت این بوده دیر به فکر افتادیبنظرم دخترا باید از بیست به بعد د ...

خیلی خوب گفتی، من اصلا به فکر نبودم، نیازی در خودم نمی‌دیدم. و اینکه خانمای فامیل چون خودشون ازدواج خوبی نداشتن، منو نسبت به مردها خیلی منفی باف بار اورده بود. اینکه دختر خوبه شاغل و مستقل باشه، دستش تو جیب خودش باشه، رئیس و آقا بالاسر نداشته باشه. من تو ذهنم همیشه این بود که مردها همه کنترل‌گرن. اونا به خانماشون آزادی تحصیل و شغل و اینا نمی‌دن. زور می‌گن‌. یه هیولاهایی واسه خودم ساخته بودم. وقتی ۲۷ سالم شد، دیدم نههههه، چه پسرای خوبی وجود داره , چقد حامی همسراشونن، چقد بهشون میرسن..‌ اونقدرام هیولا نبودن...

سنتی، بابای من خیلی قدیمیه، خواستگار که میاد همون لحظه می‌گه جوابت مثبته یا منفی؟؟ بهش می‌گم ما حداق ...

ما هم همینطوریم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بعرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بیشتر ببینید
شماره ای اکانتی چیزی از شما نداشت؟

نه

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بعرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بیشتر ببینید
زن مرده ها و زن طلاق داده ها😪💔

من بدم نمیاد اگه آدم حسابی باشه

بیشتر ببینید
تو منی یا من توام😂 منم اینطوریمتازه بدتر طرفمو فراری میدم😂😀میدونی یاد یه پستی افتادم توی تلگرام خ ...

ما چرا بلد نیستییییمممم؟ ما بی اعتماد به نفسیم؟؟؟ 

حالا می‌دونی جالب کجاس؟ هر پسری جذب من میشه، دقیقا از اون پسر ساکت و خجالتی و بی اعتماد به نفساس, که فقط پیگیری می‌کنه و حرف نمی.زنه... منم رو کسی کراش بودم فراریش دادم، داغش موند رو دلم

خداروشکر کن که تا الان با روح و روانت بازی نشده . البته دوستی به قصد کاملا ازدواج و با ادم خوب ، اشک ...

روح و روانم که بخاطر تنهایی یا عشقای یه طرفه از بین رفته، تقریبا افسردم، ولی ادای غیر افسرده ها رو در میارم... برنامت چیه؟