2777
2789
عنوان

کیا مجرد سن بالان من خیلی دختر خشکی بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 12451 بازدید | 441 پست

ناامیدی واقعا زوده برات

مطمئن باش قسمت توام در به در داره دنبال تو میگرده

اگه فک کنی که مورد خوب نیست ازدواجو از خودت دور میکنی عزیزم

دقت کردی هر چیو فک کنی بدست آوردنش آسونه آسون دستت میاد برعکسشم درسته اگه فک کنی به دست آوردن چیزی سخته دیگه نمیتونی بدست بیاری اینا همش قوانین کوانتومه سعی کن با افکار کمبود خودتو از خواسته هات دور نکنی

استاد عباس منش این مفهوم رو خوب توضیح میده میگه شما وقتی به خواسته های بزرگتون میرسید که اون خواسته ها دیگه در نظرتون بزرگ نباشن.

هر کاری که امروز  انجام میدم برای من فردا یا سرمایه ست یا هزینه
کجاشو😅😅

گفتی پیک بهاره‌شون رو حل میکردم😂😅

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از تاپیک هاتو درباره خواستگار نوشتی چرا ازدواج نکردی باهاش؟

برای اینکه شرایطشون مناسب نیس، این اواخر یکی اومده بود کلا شغل نداشت، می‌گفت ماشین می‌خرم بعدش با یه سود می‌فروشم!! کلا زندگیش رو هوا بود. خانوادشم که متاسفانه نمی‌شه بگم... فقط گفته بودن چون دختره ۲۹ سالشه حتما قبول می‌کنه...

منم ۳۰ ام همیشه خشک و بسته بودمحتی با مانتو ام شدم ولی ادم مناسبی یا میاد یا میره

الان می‌تونی دیگه خشک نباشی؟؟؟

من که فک می‌کنم این تو وجودم رخنه کرده و بیرون نمیاد.

شاید واقعا آدم خوبی بوده. ولی من خودم تو دانشگاه چند نفری بودن که یه طوری رفتار میکردن من فکر میکردم ...

اره اعتماد کردن سخت شده

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بیشتر ببینید
چقد ماها بدبخت بودیم، تو چه جوی زندگی می‌کردیم...

دقیقا....الان دختر  بچه های ۱۱ ۱۲ ساله میخورن پدرومادراشونو دوست پسرم دارن 

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

قربونت برم سنتی ازدواج کن حتما ک نباید دوستی کنی

سنتی، بابای من خیلی قدیمیه، خواستگار که میاد همون لحظه می‌گه جوابت مثبته یا منفی؟؟ بهش می‌گم ما حداقل سه ماه باید با هم حرف بزنیم می‌گه نههههههه تو بهش زنگ بزنی، پیام بدی؟؟؟ یا بگو آره یا بگو نه... 

عزیزم خیلی خوبه که نذاشتی کسی بیاد تو زندگیت با احساست بازی کنه و برهتوی سایت آدم و حوا ثبت نام کن.ا ...

عزیزم کل فامیلا و دوستای من با دوس پسراشون ازدواج کردن... الان من خوبم که تا ۳۰ موندم...

۲۷چی بگم آره تجربه شد ولی خب وابستشم هنوز

منم تو سن تو از کسی خوشم اومد،،همش می‌گفتم شاید اون منو نخواد، اصلا نگاهش نمی‌کردم، الانم رفته با یکی دیگه... من خیلی بدبخت تر از این حرفام🥲