سلام بچه ها، گاهی اوقات دلم میگیره از این نوع تاپیکا میزنم. چون خارج از این سایت جای دیگه ای ندارم واسه صحبت کردن. دوستان من همیشه خیلی دختر خشکی بودم. از لحاظ لباس و آرایش، طبق مد روز پیش میرفتم ولی عقایدم کهنه بود. یادمه تو دوران دانشجوییم اون سالا، من هرگز روی خوش به پسرا نشون ندادم. بینشون یه پسر خیلی خوب بود که خیلی سعی کرد با من حرف بزنه، اما من هیچوقت باهاش حرف نزدم. دلیلم هم این بود که دختر باید سنگین باشه، کلا تعریف درست و حسابی از سنگین بودن نداشتم. کم کم بزرگ شدم دیدم عههه چقد تنها شدم. تا این سن هیچ پسری وارد زندگیم نشده، با اینکه خیلی از پسرا خوب بودن، من هم دختر بدی نبودم. میشد الان تنها نباشم... الانم دیگه نزدیک به ۳۰ سالمه. و هیچ پسری که سنش به من بخوره نیس. الانم گاهی میرم دانشگاه، همه ی دخترا یکیو دارن. من واقعا باخت دادم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بینشون پسرای خیلی خوبی هم هس، فقط ما خیلی بدبین بودیم
آره هست ولی من می دیدم که دخترای دیگه رل میزنن طرفشون ولشون میکنه میره با یکی دیگه همین باعث می شد که دیگه دور رل زدن تو دانشگاه رو خط بکشم. ولی گاهی وقتا با خودم فکر می کنم میگم کاش منم تو دانشگاه یه بار تجربه میکردم ببینم چطوریه😄 دوباره میگم همون بهتر اگه طرفم هدفش فقط واسه سرگرمی بود چی.
ناامیدی واقعا زوده براتمطمئن باش قسمت توام در به در داره دنبال تو میگردهاگه فک کنی که مورد خوب نیست ...
اتفاقا قانون جذب کار کردم، اون سالا یه پسریو خیلی دوس داشتم اونم خیلی پیگیر من بود از همکلاسیای پسر، در مورد من میپرسید. من هم مطمئن بودم که این برای منه، خیلیم پسر خوبی بود. بعد میدونستم ماشین نداره، هر روز توی دفتر شکرگزاریم، مینوشتم خدایا شکرت که فلانی ماشین خریده، بعد از دو هفته ماشین خرید... کلی شکرگزاری میکردم، ولی رابطه ای نداشتیم، اون تهش رفت پی یه دختر دیگه، و من کلی ناراحت شدم. من حتی یه درصدم فکر منفی درموردش نداشتم. بعد از اون دیگه اعتقادمو درمورد قانون جذب هم از دست دادم...
رو خودت تمرکز کن سرکار برو ، لباس خوب بپوش و به پوست و هیکلت برس خوشگل کن ، کافه برو ، تور برو ، کوه نوردی و برنامه های سالم مختلط برو ، با ادمای مختلف اشنا شو مطمئن باش نتیجه ی خوبی میگیری