2777
2789
عنوان

کیا مجرد سن بالان من خیلی دختر خشکی بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 12450 بازدید | 441 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا اونی که یبار طلاق گرفته از شما موفق تره؟؟؟؟ آخه این چه طرز فکریه

من که نگفتم موفق تره، ولی می‌گم مجدد تونسته کسیو پیدا کنه، ولی من از اول عمرم تنها بودم... آفرین به اونها

بینشون پسرای خیلی خوبی هم هس، فقط ما خیلی بدبین بودیم

آره هست ولی من می دیدم که دخترای دیگه رل میزنن طرفشون ولشون میکنه میره با یکی دیگه همین باعث می شد که دیگه دور رل زدن تو دانشگاه رو خط بکشم. ولی گاهی وقتا با خودم فکر می کنم میگم کاش منم تو دانشگاه یه بار تجربه میکردم ببینم چطوریه😄 دوباره میگم همون بهتر اگه طرفم هدفش فقط واسه سرگرمی بود چی. 

ناامیدی واقعا زوده براتمطمئن باش قسمت توام در به در داره دنبال تو میگردهاگه فک کنی که مورد خوب نیست ...

اتفاقا قانون جذب کار کردم، اون سالا یه پسریو خیلی دوس داشتم اونم خیلی پیگیر من بود از همکلاسیای پسر، در مورد من می‌پرسید. من هم مطمئن بودم که این برای منه، خیلیم پسر خوبی بود. بعد می‌دونستم ماشین نداره، هر روز توی دفتر شکرگزاریم، می‌نوشتم خدایا شکرت که فلانی ماشین خریده، بعد از دو هفته ماشین خرید... کلی شکرگزاری می‌کردم، ولی رابطه ای نداشتیم، اون تهش رفت پی یه دختر دیگه، و من کلی ناراحت شدم‌. من حتی یه درصدم فکر منفی درموردش نداشتم. بعد از اون دیگه اعتقادمو درمورد قانون جذب هم از دست دادم...

مرسی بابت امیدواری دادنت🥲💓

امیدواری نبود واقعی گفتم

تا حالا سفت و سخت بودی الان یکم شل کن

رو خودت تمرکز کن سرکار برو ، لباس خوب بپوش و به پوست و هیکلت برس خوشگل کن ، کافه برو ، تور برو ، کوه نوردی و برنامه های سالم مختلط برو ، با ادمای مختلف اشنا شو مطمئن باش نتیجه ی خوبی میگیری 

در مسیر... 🌱