2777
2789
عنوان

کیا مجرد سن بالان من خیلی دختر خشکی بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 12424 بازدید | 441 پست
دختر خوب شما هنوز سنی نداریامن خودم ۳۵ ازدواج کردم،دوستام تو ین ۳۸،۴۰،۴۱حالا چنتاشونم مجردنانشاالله ...

آخه من الان خییییلی تنهام، اصلا بعید می‌دونم کسی از من خوشش بیاد، یعنی کسیم هس که بخواد من شریک زندگیش باشم؟😵‍💫

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره هست ولی من می دیدم که دخترای دیگه رل میزنن طرفشون ولشون میکنه میره با یکی دیگه همین باعث می شد ک ...

فوقش سرگرم می‌شدین می‌رفت، ما اصلا اهل ریسک نبودیم، ولی کاش یه ریسک نه خیلی پرخطر، ولی یه ریسک معقولانه می‌کردیم...

آخه من الان خییییلی تنهام، اصلا بعید می‌دونم کسی از من خوشش بیاد، یعنی کسیم هس که بخواد من شریک زندگ ...

عزیزم یکیو میشناسم ۴۴ یا ۴۳ ایناس فکر کنم. یه اعتماد به نفسی داره اصن نگم برات اعتماد به سقفه😂

همشم در حال رل زدن البته اون قصدش ازدواج نیست

خواستگار سنتی نداشتی؟ تو فامیل، همکاری بابات، همسایه ها؟؟

داشتم، ولی بیکار، دو تا دیگم شغلشون خیلی خوب بود، خانواده ها به توافق نرسیدن , اونا هم تلاشی نکردن... عاشقم نبودن که

امیدواری نبود واقعی گفتمتا حالا سفت و سخت بودی الان یکم شل کنرو خودت تمرکز کن سرکار برو ، لباس خوب ب ...

لباس و هیکل و پوست اوکیه، ولی من همه ی اینا رو هم برم بلد نیستم ارتباط برقرار کنم، اصلا نمی‌دونم باید چی بگم. اولش شده یکی جذب ظاهرم بشه ولی بعدش که هیچ حرکتی از من ندیده , رفته... بلد نیستم😕

فوقش سرگرم می‌شدین می‌رفت، ما اصلا اهل ریسک نبودیم، ولی کاش یه ریسک نه خیلی پرخطر، ولی یه ریسک معقول ...

آره دیگه مثلا من تو دانشگاه می دیدم که خیلی از دخترا پشت سر هم رل میزدن طرفشونم میرفت با یکی دیگه اینا اصلا براشون مهم نبود. تازه خیلی هم شاد و شنگول بودن. فورا میرفتن با یکی دیگه و همینطوری بعدی. من خودم اینطوری نیستم 

لباس و هیکل و پوست اوکیه، ولی من همه ی اینا رو هم برم بلد نیستم ارتباط برقرار کنم، اصلا نمی‌دونم بای ...

تو یوتیوب بزن چطوری با ادما ارتباط برقرار کنیم یا دوست شیم کلی ویدئو میاره ببین

در مسیر... 🌱

بنظرم اشتباه نکردی سنگین بودی

فقط اشتباهت این بوده دیر به فکر افتادی

بنظرم دخترا باید از بیست به بعد در مورد ازدواجشون فکر کنن

تلاش کنن تو سن مناسب با یک آدم مناسب ازدواج کنن