2777
2789
عنوان

چرا بعضی کاربری ها دست دونفره

349 بازدید | 45 پست

احساس بدی ندارن یکی آشنا تاپیکاشون و ببینه

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بیشتر ببینید

منم احساس خوبی ندارم

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهینه‌سازی مصرف از نی نی سایت با پرهیز از کاربری‌های تک سرنشین.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
بیشتر ببینید

نمیدونم چون وقتی بهشون گفتی داری ضد و نقیض حرف میزنی بگن کاربری دست دو نفره، انگار مثلا قحطی سیم کارت اومده نمیتونن با اکانت جدا بیان ک مردمو ب اشتباه نندازن😅

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن 

۹۰ درصدشون یه نفرن

اونایی هم که بالای دونفر میزنه قطعاااا یک نفره با مشکل چندشخصیتی

هزاربار‌پیاده‌طواف‌کعبه‌کنی‌قبول‌حق‌نشود‌گر‌دلی‌بیازاریپدرم‌ کوروش و‌ مولایم‌ علیست؛خدا نسبت به بندگانش لطیف و مهربان است[شوریٰ,آیه 19]کسی کز بدی دشمن میهن است به یزدان که بدتر ز اهریمن است✋🏻تنها در يك صورت مى توانيد مرا تحت تأثير قرار بدهيد، اينكه‌آدم خوبی باشید؛نه دارايى‌تان، نه لباس‌تان، نه جايى كه زندگی مى‌كنيد؛تنها آنها كه‌ قلب‌صافی‌ دارند احترام مرا خواهند داشت🪻🩷

بیشتر ببینید
۹۰ درصدشون یه نفرناونایی هم که بالای دونفر میزنه قطعاااا یک نفره با مشکل چندشخصیتی

وا خب شاید تحت شرایطی اینکار رو انجام میدن

آدم هارا حذف کن بگذار ذهنیتی تازه در تو به وجود آید که پز از اندیشه است

یک مشت خاله زنکم مگه محدودیت سنی و خوب بودن نبودن داره

میترسم بیاد تایپیک شون رو بخونه روش تاثیر بذاره همه هم که دوست پسر رل خیانت اینا 

آدم هارا حذف کن بگذار ذهنیتی تازه در تو به وجود آید که پز از اندیشه است

دروغ میگن اکانت ساختن که سخت نیست بگیم نتونسته مدارکش جور نشده 

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم