2777
2789

امشب همسایه بالایی مون دعواشون شده بود کارشون ب کتکاری رسید

همیشه ناراحتم از مجرد بودنم ولی امشب با خودم گفتم حداقل کسی رو ندارم اعصابمو خورد کنه ناراحتم کنه

همیشه سکوت محضه خونه م و این همیشه هم بد نیست☺️

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم من دختر و پسر مجرد بشناسم معرفی میکنم کاری هم به سنشون ندارم

خب باید کار داشته باشید ازدواج که مهم نیست ازدواج خوب مهمه و باکیفیت . سن مهمه هر کی گفته مهمه نیست از طرف من یکی بزن تو دهنش

دوستم فوق لیسانس داره خیلی دختر فعال و زرنگیه الآنم عطاری باز کرده و داره طب سنتی کار میکنه البته هم ...

ماشالله...معرف داشتم ۴۳ سالشه..باخانواده..خیلی مهربون...خیلی بچه دوست..شغلش ازاده...دیپلم...همیشه خنده رو و شوخ طبعه. ‌بسیار دس و دلباز. ‌اهل تفریح و گردش و مهمونی..

یکی از فامیلا دختر سن بالا داماد سن بالا تازه عقد کردن داشت سر به سر شوهرش میزاشت موهامو کوتاه کنم؟ ...

تو جمع بهش میگفت موهامو کوتاه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سال 1403 داره تموم میشه امسالم تنها بودم ولی شکر   1404 هم سپردم بخدا نمیدونم به آرزوم برسم یا ؟؟؟؟؟؟؟؟ولی بازم شکر  

شماره مدیر گروه معرفین دارم تو گروهشونم هستم میخایید بزارم برید تو گروهشون

اگه همچنین گروهی هست خیلی خوبه ثواب داره

برادر خودمم۳۵سالشه مجرده

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

بیشتر ببینید
اخه همیشه سکوت هم یجوریه زندگی

اره سکوت خیلی بده.... تنهایی آدم رو میکشه 

ولی خب ادم مناسب سر راه زندگیمون نبوده....

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
بیشتر ببینید