2777
2789
عنوان

بیدار شدن برای نماز صبح

692 بازدید | 76 پست

کسایی که بیدار میشین چطور بیدار میشین من همیشه خواب میمونم چند روزم هست خیلی دیر پامیشم خوابم زیاد شده 

میشه راهکار بدین چطور قبل از اذان صبح پاشم هم نماز بخونم هم نخوابم دیگه 

شبا هم همیشه ۱۱نهایت ۱۲میخوابم عادتمه...

تهِ همه ی راه هایی که میگفتن به نجات دهنده می رسه،با خودم روبرو شدم...🫂✨ میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟💕🌸✨

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آلارم بذارید بعد از یک مدت زودتر از آلارم خودکار خودتون بیدار میشید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
بیشتر ببینید
گوشیتو تنظیم کن وقت اذان

صدبار امتحان کردم حتی دور تر گذاشتم ولی خاموش میکنم میخوابم

تهِ همه ی راه هایی که میگفتن به نجات دهنده می رسه،با خودم روبرو شدم...🫂✨ میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟💕🌸✨

آلارم بذارید بعد از یک مدت زودتر از آلارم خودکار خودتون بیدار میشید

این رو من جواب نداده دیونه شدم دیگه حتی برنامه دانلود کردم سوال ریاضی میپرسه اونم حل میکنم میخوابم باز😭

تا اذان صبح بیدارم

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بیشتر ببینید
شاید باورت نشه ولی هروقت قبل خواب میگم خدایا منو بیدارکن برانماز دقیقا سروقت بیدارمیشم😅

چند وقته پا میشی برا نماز؟چون بعد از یه مدت بدن عادت میکنه راحت تره