تو عقدم و من وضع خانوادگی خودم خوبه، ولی شوهرم خونشون قدیمی و بیشتر مواقع میگه ندارم بعد کوچه پایین شهر میشینن حالا خیلیم پایین ن یکم بعد میگه یک خونه داریم کنار خونه ای که میشینیم بریم بعد عروسی اونجا بشینیم و من میگم نه نمیام هم دوست ندارم کنار خونه مامانش و فامیلای دیگشونم همون اطرافن یک چیزی هم هست اصلا بروز نیستن بر خلاف فامیلای ما به خودشون نمیرسن میدونم الان میگین چه ربطی داره مهم نیست ولی من یکم دوست ندارم باهاشون رفت و آمد داشت باشم بعد بهش گفتم نه باید خونه بگیریم
خواهر عزیزم وقت شما بخیر شما را به گروه خصوصی نمازشب«کانال ختم وچله » دعوت می کنم ------✾•┈┈••✦❀✦••┈┈•✾------- 🌼🌹🌷🌴🌷🌹🌼 جهت عضویت در کانال«ختم وچله» روی لینک زیر بزنید.👇 @khatm_chele
🌷حظور هیچکس در این گروه اتفاقی نیست شما مهمان آقا امام زمان هستید🌷
خواهر بزرگوارم کانال ما هر ۱۰ شب یکبار طرح ۱۰ شب باخدا(نمازشب) داره یعنی کانال ما فقط نمازشب داخلش اجرا میشود که خیلی ها باهمین شب ۱۰ دقیقه وقت گذاشتن باخدا حاجت روا شدن ازجمله خودمن تصمیم باخودتون میتونید قدم رور چشم ما بزارین و عضوکانال بشین
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
با شوهرت ازدواج کردی یا با فامیلاشون اولا دوما این صحبت های شما مال موقع تحقیق واین حرفا هست الان یادت اومده اونا پایین شهرن شما بالا شهر منو یاد ی سریالی انداخت
زندگیرو نفسی ارزش غمخوردننیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک ندانی غمچیست💕💕💕
اگه احساس می کنی خانواده همسرت در شانتون نیست بهتره زودتر جدا شی
آخرش با روح داغون مجبور به جدایی می شی
این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوقالعاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.
با شوهرت ازدواج کردی یا با فامیلاشون اولا دوما این صحبت های شما مال موقع تحقیق واین حرفا هست الان ...
میدونه میدونم اول اینکه منم همین و میگم شوهرم خیلی فامیل دوست و باید کاری کنم نخواد دم به دغه بره خونه فامیلاشون درست نیست دیگ منم با شوهرم ازدواج کردم نیاز نیست ور دل فامیلاشون باشم
در ضمن تو فامیلامون یک کسانی هستن که خونه پدرشون هیچی نداشتم ولی یک زندگی پسر فامیلمون براش درست کرد ...
تو چرا باهاش ازدواج کردی وقتی هم کفو نیستید
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
ماش قبل ازدواج راجع به این مسایل اساسی از قبیل رفت و آمد و محل زندگی بیشتر باهم صحبت میکردید. هیچی رو که قبول نداری چطوری باهاش ازدواج کردی آخه. اینو هم یادت باشه مردا کلا خیلی کم تغییر میکنن. زیاد انرژی نذار