2777
2789
عنوان

بیدار شدن برای نماز صبح

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 76 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوابت سنگین گوشیتو ۵ دقه ۵دقه بزار تابیدارت کنه خوابت بپره

حتی برنامه نصب کردم سوال ریاضی حل میکنم بازم میخوابم🤦🏻‍♀️

همیشه نهایت هفت پامیشدم الان چند وقته تا نه خوابم میبره 

دوس دارم ۴/۵پاشم هم برای نماز هم دیگه نخوابم 

تهِ همه ی راه هایی که میگفتن به نجات دهنده می رسه،با خودم روبرو شدم...🫂✨ میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟💕🌸✨

میخوابم باز😭

شبا غذای سنگین نخور ،زودتر بخواب،آیه ی آخر سوره ی کهف و بخون به نیت بلند شدن برای نماز صبح ،اراده کن که حتما بلندشی بعد چند روز دیکه عادت میکتی قبل از اینکه گوشی زنگ بخوره خودت بیدار میشی

آقای حسین صاحبی بزاز ،نگرشم را به زندگی تغییر داد.

این رو من جواب نداده دیونه شدم دیگه حتی برنامه دانلود کردم سوال ریاضی میپرسه اونم حل میکنم میخوابم ب ...

خب شب تا دیر وقت بیدار نمون که وقتی دیگه می‌خوابی خوابت عمیق نشه و فارغ از دو عالم بشی 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
بیشتر ببینید
برا نماز صبح فک میکنم نزدیک یه ساله

خوش به سعادتت🥲من هر شب میگم صب پا میشم بعد صب گوشیم زنگ میخوره همه چیز یادم می‌ره 😭

تهِ همه ی راه هایی که میگفتن به نجات دهنده می رسه،با خودم روبرو شدم...🫂✨ میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟💕🌸✨

صداتو ظبط کن بزار آلارم  بگو پاشو نمازتو بخون مگه با تو نیستم بعدش بگیر بخواب پا میشی یا نه  ؟؟  

ذهن با صدا بهتر بیدار میشه تا آهنگ. 

آخرین راهه 

موفق باشی

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

خب شب تا دیر وقت بیدار نمون که وقتی دیگه می‌خوابی خوابت عمیق نشه و فارغ از دو عالم بشی

همیشه یازده نهایت دوازده خوابم عادتمه 

شبا غذای سنگین نخور ،زودتر بخواب،آیه ی آخر سوره ی کهف و بخون به نیت بلند شدن برای نماز صبح ،اراده کن ...

این آیه رو شنیدم امشب باید بخونم قبل خواب انشاءالله جواب بده

چند وقته پا میشی برا نماز؟چون بعد از یه مدت بدن عادت میکنه راحت تره

فقط باید اراده کنی همین

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید
به بالشتت بگو سروقت بیدار میشی

واقعا جواب میده؟جالبه خیلی شنیدم تو تاپیکا اینو😁

یکیو پیدا کن به هم زنگ بزنید

اینم فکر خوبیه فک کنم بیشتر جواب بده