2777
2789
عنوان

خانماا و ماماناای کدبانو بیاینن ک به کمکتون نیاز دارمم🥹🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 53 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کآمل بزارم سیاه شه با روغن زیاد

عزیزم لازم نیست سیاه بشه آبش که کشیده شد روغن به اندازه بریز زود زود هم بزن کامل سرخ بشه ولی نسوزه رب انارملس حتما بریز عالی میشه من لوبیا قرمز ۱۲ساعت خیس می کنم چند بارآبش روعوض می کنم همه موادرو باهم می ریزم توی زودپز عالی میشه

بعضیا میان لیمو رو سوراخ میکنن یه بیست دقیقه میندازن تو آب جوش بنظرت اون بهتره یا این مدل خودت نمیخا ...

اگه می خوای تلخ نشه ربطی به لیمو نداره .داخل سبزی خورش ترخون نگیر .فقط تره و جعفری و گشنیز و برگ چغندر یا اسفناج واسع سبزیس باشه کافیه .مرزه و ترخون و.....تلخش می کنه 

بعضیا میان لیمو رو سوراخ میکنن یه بیست دقیقه میندازن تو آب جوش بنظرت اون بهتره یا این مدل خودت نمیخا ...

من میشکنم

ب نظرم این مدلی ک میگین ترشی ک من میخوام منتقل نمیکنه تو خورشت

عزیزدلم مرسی ازت فقط اینکه گوشت رو کی به خورشت اضافه کنم

همون پیاز و گوشت خودش اصل خورشته لوبیا و سبزی جدا پختا و سرخ میشن و به گوشت و پیاز اضافه میشن

میشه دعا کنید ۲ ماهه دیگه برم خونه خودم ❤️

با گوشت گوسفند بهتره و دنبه و رازشم اخر سر نیم ساعت به پخت ی قاشق شنبلیله خشک رب انار و رب گوجه ی قاشق رب الوچم میشه تفت بده اضاف کن بش من بهش قلمه هم میزنم محشر میشه

چندتا تیکه دمبه بریز تو قابلمه بذار روغن بندازه بعد تو روغن دمبه ها پیازتو سرخ کن و گوشت و لوبیا چیتی هم اضافه کن حتما حتما یه تیکه قلم گوسفندم بریز توش و یه قاشق هم رب بزن، لیمو عمانی هم یادت نره و یه قاشق هم شنبلیله خشک تفت بده با بقیه مواد

سبزیتو هم حسابی سرخ کن و بهش اضافه کن

اینارو رعایت کنی عالی میشه، هم ظاهرش هم مزش