2777
2789

بخاطر وضع مالی یه نفر 

مثلا لباسای متنوع زیاد نمیپوشه وخوشگل هم نیست زیاد

میتونه باعث بشه بقیه بهش بی محلی کنن 

کاربر مهتاب ۱۸۱۳ هستم

ممکنه... 

حالا که مُرده ام، فکرم به شدت درگیر چیز هایی شبیه این هاست:چه تعداد از تصمیمات مهم زندگی ام را فقط به این خاطر گرفته بودم تا کسانی که حتی متوجه حضورم نشده بودند درباره ام بد فکر نکنند؛چقدر له له زده بودم برای خوش آمد کسانی که از آنها خوشم نمی آمد فقط چون میترسیدم بیزاری از من مسری باشد و به کل جمعیت سرایت کند؛ و اگر_حقیقت تأسف بار این جاست_همهٔ بخت برگشتگی هایم منحصر به خودم بودند و کسی درگیرشان نمی شد، مشکل چندانی با آن ها نداشتم.فقط بابت این غصه میخورم؛ چرا بیشتر دنیای مان را ندیده بودم؟(هرچه باداباد، استیو تولتز، ترجمه ی پیمان خاکسار) 

بیشتر ببینید

بله . متاسفانه زیبایی و ثروت . در احترام مردم نقش داره . تحصیلات و هوش دیگه چندان نقشی ندارد حتی اخلاق 

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بله عزیزم متاسفانه الان خیلیا چشمشون به ظاهر

بعضیا شاید تیپ نزنن و معمولی باشن اما خونواده خوب و پولداری دارن اونا هم احترام و عزت دارن

اما کسی که نه تیپ داره نه لباس آنچنانی نه خونواده درست حسابی نه شغل آنچنانی متاسفانه مورد بی محلی قرار میگیره

فک کن پدر من فکر اقتصادی نداشت بشددددت ضعیف بودیم از لحاظ مالی من یادمه حتی بچه ها تو بازیاشون براحتی من و داداشمو حذف میکردن براحتی تحقیرمون میکردن بخاطر فقیر بودنمون

بله عزیزم متاسفانه الان خیلیا چشمشون به ظاهربعضیا شاید تیپ نزنن و معمولی باشن اما خونواده خوب و پولد ...

عزیزم

درکت میکنم چه حال بدی داشتی

چقدر مردممون بی رحم شدن 

کاربر مهتاب ۱۸۱۳ هستم

بله الان فقط ظاهر و پول ملاک شده 

مخصوصا برا دختر ظاهر 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بیشتر ببینید
عزیزمدرکت میکنم چه حال بدی داشتیچقدر مردممون بی رحم شدن

خیلی روزای سختی بود

یادمه یه بار داشتیم از یه مراسمی برمیگشتیم بابام ز زد آژانس .

شوهرخالم اینا تو ماشینشون جا نبود گفت پس منم با شما میام به دخترخالمم گفت توام بیا با خالت اینا بریم

دخترخالم در عالم بچگی داد زد گفت نه من با این گداها جایی نمیام😭😭