2777
2789
عنوان

خانماا و ماماناای کدبانو بیاینن ک به کمکتون نیاز دارمم🥹🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 53 پست
یعنی ادویه هیچیی نمیزنی؟چیکار کنم لیمو همانی تلخ نباشه اصلا بعد اینکه کی لیمو رو بندازم تو خورشت

کمی نمک و فلفل سیاه.و یه کوچولو خیلی کم رب میزنم

لیمو عمانیتو سالم ننداز،بشکن پرهای مشکی داخلشو بدون دونه جدا کن،نیم ساعت اخر بریز تو خورشت و شعله رو کم کن تا قشنگ جا بیفته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کمی نمک و فلفل سیاه.و یه کوچولو خیلی کم رب میزنملیمو عمانیتو سالم ننداز،بشکن پرهای مشکی داخلشو بدون ...

بعضیا میان لیمو رو سوراخ میکنن یه بیست دقیقه میندازن تو آب جوش بنظرت اون بهتره یا این مدل خودت 

نمیخام اصلا تلخ شه

پیاز فراوون و با رغن فراوون ک خیلی مهمه رنده کن یا ریز خورد کن تفت بده نمک و زرد چوبه فلفل سیاه ی حبه سیر یا پودر سیر ادویه کارس بزن و سرخ کن طلایی ک شد سبزیتو بریز قشنگگگ سرخ کن تا رنگش تقریبا سبز پرنگ یا سیاه بشه مثال زدما نسوزونی خیلی باید تفتش بدی حسابی مراقب باش نسوزه بعد گوشتا رو اضاف کن گوشت گوساله باشه اوکیه یکم ک رنگش عوض شد لوبیاتو اضاف کن تفت بده قشنگ با حوصله بعد ی قاشق رب بزن رب انارم داشتی نصف قاشق بزن اگ نبودم فدا سرت تفت بده تفت دادن خیلی مهمه بعد اب بریز کامل سیع کن بعدا اب اضاف نکنی اگرم کردی عب نداره ولی زیاد رغن نمیندازه نیم ساعتم قبل خاموش کردن لیمو عمانی بنداز و قبل سرو هم نیم ساعت خاموش کن رغن بندازه 

میشه برام ی صلوات بفرسین منم مامان شم؟

با گوشت گوسفندی درست کن گلم .سبزی خیلی مهمه که خوش طعم خوش عطر باشه .سبزی رو خوب سرخ کن . طوری که آبی ازش نمونه‌ داخل تابه .بعد یه پیاز رو خیلی ریز ریز خورد سرخ کن بعد گوشت گوسفندی بریز که ترجیحا دمبه هم داشته باشه و تفت بده بعد سبزی ها رو اضافه کن و بعد لوبیاهای خیس داده با کمی آب بزار خوب بپزه‌ تا جا بیفته .ادویه قرمه و نمک و فلل سیاه و کمی پودر هل آخر سر بزن بیست دقیقه قبل از برداشتن بزن . .برای چاشنی هم تمر‌ هندی یا قره قوروت بزنی بهتر میشه ولی معمولش اینه لیمو عمانی چنگال می‌زنن اواسط پخت میندازن داخلش 

یعنی ادویه هیچیی نمیزنی؟چیکار کنم لیمو همانی تلخ نباشه اصلا بعد اینکه کی لیمو رو بندازم تو خورشت

چنتا سوراخ با چنگال رو لبمو عمانی بزن بنداز تو ی لیوان آب تا خیس بخوره ی آب زرد تو لیوان میونه اون تلخی لیمو عمانیه اب رو بریز دور لیمو ها بریز تو غذا