2777
2789
عنوان

اگه ب پسره بگی اون دختر رو انفالو کن و این کارو نمیکنه💔

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 28 پست

به نظرم به خاطر آرامشت از رابطه و دوستی خودتو بکش بیرون ، حالا با هرر کی...

«تو آن گل مریم سپیدی🌸🤍 ، بی تو دلم ، شوری و امیدی دیگر به دنیا ندارد ...»/اگه بخوام احساسم رو بهت بگم این شعر (نزار قبانی) رو میگم ؛ در رویا برای منی،  در واقعیت رویای منی:) ..../خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدانکنه میفهمم چی میگیآخه سناتونم کمه مخصوصا پسرا خیلییی دیر بزرگ و عاقل میشن

حالا بنظرت من چیکار کنم حال منو درک نمیکنه 

میگه فقط بحث میکنی با من !! نمیدونه که دخترا وقتی یکیو دوسش دارن سرش حساس میشن غر میزنن بحث میکنن

شکر

ولی هنوززز انفالو نکرده جدیدا بیشتر باهم بحث میکنیم

😑😑😑یعنی چی آنفالو نمیکنم؟

الان دوطرفه همو فالو دارن؟

اصلا یه دختر غریبه که مال مسجده محله چرا باید آیدیشو داشته باشه

خانم لارا شام یتیشدی؟ 😂

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

بیشتر ببینید
دیشب بحث مون سر همین بود واقعا دیگه خسته شدم نمیتونم

حق داری دورت بگردم

هرچی بگی حق داری چون کسی که وارد یه رابطه جدی میشه باید متعهد باشه و نباید بخاطر اينکه یه غریبه آرامش رابطه‌شونو بهم بریزه. یه آنفالو کردن ساده انقد مقاومت کردن نداره آخه😑

بهش بگو دختره رو نمیشناسی ، قرار نيست ببینیش ، اصلا قرار نیست هیچ دخلی به زندگی ما داشته باشه ، اگه واقعا چیزی بینتون نیست چرا برات آنفالو کردنش سخته؟

الان اگه جاها برعکس بود و یه پسری رو فالو داشتی تو مجبور بودی هرکاری اون میگه بکنی😒 

اگ اذیتی اگ هنو وابسته تر نشدی خودت و بکش بیرون دوروز دیگه یهویی میبینی میگه خونوادم برام میخان برن خواستگاری چون مذهبین با دوس دختر نمیزارن ازدواج کنه

بنظرم خودتو راحت کن میدونم خیلی سخته میدونم واقعا اما پسری ک یه انفالو نمیکنه کارای بزرگتر ازش بخوای ک کلا انجام نمیده

نمیدونم شاید یه روزی... شایدم هیچوقت.. 

حالا بنظرت من چیکار کنم حال منو درک نمیکنه میگه فقط بحث میکنی با من !! نمیدونه که دخترا وقتی یکیو دو ...

دقیقاااامشکل من با دوس پسرم همین بود

معلمه زبانه و سر و کارش همش با دختراس

وقتی که حساسیت نشون میدم میگه تو حساسی و فلان الان کمترش کردم 

ولی بنظرم اگه دوست داره و دوسش داری

سر این مسائل کمتر حساس باش 

واسه حال خودت میگم عزیزم

هر چی برید جلوتر میبینی بیشترم میشه

از الان اذیت نکن خودتو

🎀