2777
2789

خواهش میکنم🥺 به عنوان یه خواهر بزرگتر راهنمایم کنید🥲 تازه عروسم میخام برای ناهار فردا قورمه سبزی درست کنم یادم بدید ک شوهرم کیف کنه برا این غذا

ادویه قورمه سبزی هم خریدم اونم بگید کی بریزم داخلش با گوشت گوساله و گوسفندی کدوم درست کنم 

میخام خیلی خوش مزه شه

هیچوقت این لطفتون رو فراموش نمیکنم 

مرسی از تک تکتون🫠

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

گوشتت گوسفندی باشه با چربی،بهترهمن تو قرمه سبزیم ادویه نمیزنم،ولی لیمو عمانی زیاد استفاده میکنم تا ق ...

یعنی ادویه هیچیی نمیزنی؟

چیکار کنم لیمو همانی تلخ نباشه اصلا 

بعد اینکه کی لیمو رو بندازم تو خورشت

با گوشت گوسفندی خوش مزه تره.

اول پیاز رو نگینی خرد کن و تفت بده بعدش گوشت و اضافه کن و اونم تفت بده بهش زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کن اب بریز کم کن ۲ یا ۳ ساعت تایم بده بپزه لوبیا رو بشور بریز تو یه قابلمه جدا با اب بپزه وقتی پخت و ابش تموم شد اضافه کن به خورشتت .بعدش سبزی رو تو یه تابه با روغن مایع و نعناع خشک تفت بده بعد که قشنگ سیاه شد بریز تو خورشت اگه دوست داشتی یک عدد لیمو عمانی بنداز اگر نه آبلیمو بریز.

نوش جان

میشه دعا کنید ۲ ماهه دیگه برم خونه خودم ❤️

سبزی باروغن تقریبازیادسرخ کن بعدم گوشتت ببین شوهرت چی دوس داره من میگم گوسفندی باپیازرنده شده فراوان ...

گوشت ولوبیابریززودپزوقتی خوب پخت سبزی ورب ولیمواضافه کن بانمک عالی میشه

پیاز بزرگی رو خورد کن نگینی بعد با گوشتات تفت بده بهتره جفت گوسفندی و گوساله باشه چون گوسفند گرمه و گوساله سرده همو خنثی میکنن 

بعد تفت دادن من کمی رب میزنم درحد ی قاشق بعضیا نمیزنن ک رنگ خورششون سبز باشه 

بعد تفت خوردن نمک و فلفل و کمی زردچوبه میزنم و لوبیارو میریزم و اب میزارم ک بپزن 

البته لوبیات از قبل خیس شده یا پخته باشه 

بعد سبزی رو با روغن تفت بده تا خامیش گرفته شه بعدوقتی اب موادت جوش اومد سبزیو اضافه کن 

لیموعمانیت رو هم همونموقع اضافه کن 2قاشق ابلیمو یا ابغوره هم خوبه اضافه کنی و پودر قرمه سبزی 

اخرشم بعد 2الی4 ساعت خواستی بیاری توش چنتا قالب کوچیک یخ بنداز ک چربیش بیاد بالا

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
با گوشت گوسفندی خوش مزه تره.اول پیاز رو نگینی خرد کن و تفت بده بعدش گوشت و اضافه کن و اونم تفت بده ب ...

عزیزدلم مرسی ازت 

فقط اینکه گوشت رو کی به خورشت اضافه کنم 

گوشت رو با پیاز و فلفل سیاه ادویه و زردچوبه و سیر ی دونه بذار بپزه و لوبیا هم جدا بذار بپزه وقایع ک گوشتت پخت آبش رو کنار بذار حالا ی پیاز ک سیر باهم سرخ کن بعد گوشتت رو سرخ کن بعد لوبیا رو اضافه کن ی تف بده بعد سبزی رو اضافه کن ی تف بده ی کم فلفل زردچوبه فلفل سیاه فلفل قرمزه ادویه کاری پودر دارچین نمک بزن همون ابی رو گفتم کنار بذار حالا بهش اضافه کنه بذار جوش بیاد و زیرش رو کم کن بعد ی قاشق رب انار با ی نصف قاشق رب گوجه تو روغن سره کن بهش اضافه کن و در آخر هم آبلیمو و نمک برای ترشی خورشت اضافه کن نوش جان

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

لوبیا چیتی یا قرمز الان نم کن ساعت ۷ صبح لوبیارو تنها بزار تا بپزه، توی قابلمه جدا گوشت گوسفندی و با آب سرد بزار بجوشه کف قهوه ایشو بگیر درشو بزار تا بپزه    بعد برو بخواب.    ساعت ۱۰ بیا پیاز درشت ریز کن سرخ کن زردچوبه فلفل سیاه بزن بریز توی قابلمه لوبیا ،   گوشتم با آبش بریز توی همون قابلمه.   بعد سبزیتو سرخ کن نمک بزن بریز      نیم ساعت آخر لیمو عمانی و چندتا سوراخ کن بنداز توی آب سرد بعد ۱۰ دقیقه بنداز توی خورشت.    آبی که اول میریزی کافیه دیگه آب اضافه نکن.   ادویه هاشم آخر بریز