پیاز بزرگی رو خورد کن نگینی بعد با گوشتات تفت بده بهتره جفت گوسفندی و گوساله باشه چون گوسفند گرمه و گوساله سرده همو خنثی میکنن
بعد تفت دادن من کمی رب میزنم درحد ی قاشق بعضیا نمیزنن ک رنگ خورششون سبز باشه
بعد تفت خوردن نمک و فلفل و کمی زردچوبه میزنم و لوبیارو میریزم و اب میزارم ک بپزن
البته لوبیات از قبل خیس شده یا پخته باشه
بعد سبزی رو با روغن تفت بده تا خامیش گرفته شه بعدوقتی اب موادت جوش اومد سبزیو اضافه کن
لیموعمانیت رو هم همونموقع اضافه کن 2قاشق ابلیمو یا ابغوره هم خوبه اضافه کنی و پودر قرمه سبزی
اخرشم بعد 2الی4 ساعت خواستی بیاری توش چنتا قالب کوچیک یخ بنداز ک چربیش بیاد بالا