2777
2789
عنوان

خیلی درناکع که از شوهرت بیماری جنسی بگیری

| مشاهده متن کامل بحث + 4642 بازدید | 114 پست

سلام عزیزم من جوش های ریز دردناک داشتم اوایلش ناحیه فقط قرمز تیره بود یا کبود مانند

بعد جوش های ریز 

کم

کم زیادشد و سر سغید 

وخیلی دردناک

دکتر گفت قارچه

الان گفتم نکنه تبخاله اونم؟ نظرت چیه؟

آخه منم هرازگاهی دوباره میزنم

اولین باری که زدم تو بارداریم بود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرا انقدر فکرای بد میکنی؟؟

من اوایل ازدواجم تبخال تناسلی گرفتم دکتر گفت ممکنه از توالت عمومی گرفته باشی منم اون موقع دانشگاه میرفتم گفتم حتما از دسشویی دانشگاه گرفتم

شوهرم هم بعدش از من گرفت

یعنی تبخال دهان با ناحیه تناسلی متفاوت یا منظورتون تفاوت زگیل و تبخال ؟ شرمنده حالت هم روبراه نیست ه ...

فکر نکنم یکی باشه درسته اسمش تبخاله ولی دهن آدم ممکنه تبخال بزنه یعنی با اون یکی میشه که تو ناحیه تناسلی هست 

اره امروز می‌خوام برم بگیرم قرصشو رو هر۸ ساعت بخورم با دوز ۴۰۰؟ یا دوز ۲۰۰ بگیرم و ۴ ساعتی بخورم ؟

دوز ۲۰ میلی گرم به ازای هر کیلوگرم 

شما وزنتون چقدر هست؟

دقت کنید والاسیکلوویر ارجحه نسبت به آسیکلوویر

و برا بزرگسالان شما والاسیکلوویر ۵۰۰ هر ۸ ساعت مصرف کنید

مشکلات کبدی و کلیوی ... دارید؟

باردار که نیستین؟

دوز ۲۰ میلی گرم به ازای هر کیلوگرم شما وزنتون چقدر هست؟دقت کنید والاسیکلوویر ارجحه نسبت به آسیکلوویر ...

رفتم متخصص زنان ، بهم قرص والاسیکلوور۱۰۰۰ داد و گفت هر ۱۲ ساعت ۲ تا بخوری 

دعا کنید زودتر خوب شم حتی نمیتونم درست بشینم از درد

رفتم متخصص زنان ، بهم قرص والاسیکلوور۱۰۰۰ داد و گفت هر ۱۲ ساعت ۲ تا بخوری دعا کنید زودتر خوب شم حتی ...

عه خدا بد نده انقدر شدید درگیرش شدین

روزی دو تا ۲۰۰۰ دز بالایی هست حتما آب زیاد و فراوون بخورید که خدایی نکرده زبونم لال مشکل کبدی یا کلیوی پیدا نکنید

این قرصا هم زود بازده هستش و زود حالتون خوب میشه