2777
2789
عنوان

خیلی درناکع که از شوهرت بیماری جنسی بگیری

| مشاهده متن کامل بحث + 4642 بازدید | 114 پست
اگه یک چیز دیگه بود اره میگفتم شاید از جای دیگه گرفته باشیم ولی وقتی از رابطه جنسی منتقل میشه چجوری ...

فقط که رابطه جنسی نیست گلم. از دسشویی عمومی مخصوصا توالت فرنگی شلنگ آلوده. لیزر نمی‌دونم اپیلاسیون نمی‌دونم هر چیز دیگه گرفته باشی یا شوهرت گرفته باشه. الان سرچ هم کنی نوشته با دست آلوده که به تبخال زدی به جاهای بدنت نزن یا به بچت نزن که اونم نگیره. وسایل شخصیتو باید جدا کنی که بقیه اعضای خانواده نگیرن. می نویسه فقط رابطه جنسی اما نکات رو هم میگن که باید رعایت کنی که بقیه نگیرن. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

زیگیل با تبخال فرق می‌کنه تبخال دهانیم با تبخال تناسلی فرق می‌کنه

مرسی خانم ،  ایشالا به خیر میگذره هم درمان هم بارداری ...🙏

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

یه دونه جوش زده بود ولی جوشش چرکی بودمن میدونم خطرناک نیست ولی غصه اینکه از کجا گرفته دارم روانیم می ...

با این افکار الان نگران سزارینی؟ منظورم اینه به بچه دار شدن فکر میکنی؟!!! فعلا برادریش رو ثابت کنه بعد ادعای ارث و میراث کنه

تو ام برو خیانت کن تا بفهمه خیانت چه حسی داره

عجب راه حلی

فکر هم میکنید؟؟؟

به عذاب های بعدا که خود استار دچار بشه واقفید؟؟؟

نه تنها حالشون بهتر نمیشه بلکی بدتر هم میشه

🧜‍♂️هیتلرم خوبه اما من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️         

فقط علائم از بین می‌ره ولی ویروس توی بدن هست و دقیقا مثل تبخال دهانی هر وقت سیستم ایمنی ضعیف شد دوبا ...

منم مواقع پریودم آلت ت ناسلیم جوش میزنه نکنه تبخال به این میگن. فکر میکردم جوشه. یکی دو تا میزنه همیشه. 

خب شوهرم ناقله نهفتس، بنی ویروس توی بدنش هست ولی ب روز نمیده و فقط پخش می‌کنه

حالا فعلا گردن بدبختو نزن

ببر ازمایش بده ببین اصلا مبتلا هست یا ن

لطفا برای شوهرم دعاکنید کار خوب پیدا کنه، بیکاره، درامدی نداریم.