2777
2789
عنوان

خیلی درناکع که از شوهرت بیماری جنسی بگیری

| مشاهده متن کامل بحث + 4642 بازدید | 114 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

۳تاست دومی ۲ماه بعد از دوز اول سومی ۶ماه بعد

من دوماهی هس عروسی کردم خیلی از این چیزا سردرنمیارم. میشه ی توضیح بدی امپوله رو داروخونه ها ازاد میدن؟ یا باید بگم دکتر بنویسه؟ همه میزنن؟؟ 

عزیزم خودت میگی تو این حوزه هسنی بهتر میدونی تبخال تناسلی مثل زگیل نیس که شوهرت اگه تبخال داشته باشه باهات رابطه برقرار کنه بیشتر توضیح نمیدم منتقل میکنه بهت تو این مدتی تبخال نداش؟

عزیزم خودت میگی تو این حوزه هسنی بهتر میدونی تبخال تناسلی مثل زگیل نیس که شوهرت اگه تبخال داشته باشه ...

یه دونه جوش زده بود ولی جوشش چرکی بود

من میدونم خطرناک نیست ولی غصه اینکه از کجا گرفته دارم روانیم می‌کنه 

احتمالش خیلی کمه آخه باید به پوست اون ناحیه برخورد کنه که مبتلا بشی

آخه مگه ویروس تا چند ساعت زنده هست که ممکنه روی تیغ بمونه و بعدش به شوهرت منتقل بشه

وای داخل آرایشگاه ها چقدر خطرناکه پس 

عزیزم خودت میگی تو این حوزه هسنی بهتر میدونی تبخال تناسلی مثل زگیل نیس که شوهرت اگه تبخال داشته باشه ...

اگه حوصله دارید میشه لطفاً بیشتر توضیح بدین ، یک سری سوال برام ایجاد شد ! یکی‌از کاربران گفتن تبخال دهن رو به ناحیه خصوصی انتقال دادن ولی چند نفری میگن فقط رابطه جنسی !؟ 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

اونا خیلی احتمالش کمه

وقتی مطمئن نیستی از چیزی انگشت اتهام به سمتش نگیر. همین حرف رو هم شوهرت می‌تونه بزنه. از هر جایی میشه گرفت اسمش روشه ویروس. از راه دیگه احتمالش کم هست اما میشه چون یه اتفاق هست و برای هر کسی ممکنه پیش بیاد. استرس نداشته باش درمان میشه حتما امروز برو دکتر نمونه برداری کنند و دکتر داروهای لازم رو بده. 

خب شوهرم ناقله نهفتس، بنی ویروس توی بدنش هست ولی ب روز نمیده و فقط پخش می‌کنه

من اطلاعی ندارم شاید مثلا از استخر یا لیزر جایی گرفته باشی برای این گفتم 

همسرت آزمایش داده که بدونی ناقل هست 

شمام غصه بخوری چیزی درست نمیشه اول برو دکتر شاید اشتباه کنی ا گرم بود با دارو و خوب میشی خدانکرده ایدز که نیست برا یه زایمان هم الان خیلی ها خود خواسته سزارین هستن موردی نداره