2777
2789

نمی‌دونم باید چیکار کنم نمی‌دونم باید ب کی‌گله کنم 

نمی‌دونم حتی چجوری به شوهرم بگم تو خیانت کردی بهم🥲🥲🥲🥲 من تبخال تناسلی گرفتم ، هنوز دکتر نرفتم ولی خودم تو این فیلد کار میکنم و میدونم که مبتلا شدم 

بچه ها از دیروز فقط بغضم 

خودش میگه من فقط با تو رابطه داشتم و شاید از تیغ مشترک گرفتم ولی میدونم که احتمالش زیر ۱۰ درصده که از تیغ مشترک مبتلا بشه . خودش علائم خاصی نداره ولی من پر از جوش تاول مانند شدم😞😞😞😞

سیرم ازین زندگی 

هنوز سنی ندارم که ..... طفلک بچه ایندم که از زایمان طبیعی شاید بهش منتقل بشه و مجبورم سزارین کنم😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط علائم از بین می‌ره ولی ویروس توی بدن هست و دقیقا مثل تبخال دهانی هر وقت سیستم ایمنی ضعیف شد دوبا ...

بلا ب دور باشه امیدوارم خوب بشید 

واقعا سخته

شوهرتونم ببرید ازمایش و در برابرش کوتاه نیاید تا مطمئن شید راه انتقالش از کجا بوده

متاسفم میفهمم خیلی حالت بده ولی اگر نمیخوای جدا شی قضیه رو کش نده و حرفشو نزن  اون که عمرا گردن بگیره ثابتم نمیشه بکنی یه بهانه میاره مثل استخر و تیع و لیزر و ... فقط سزارین کن اگر بچه دار شدی