2777
2789

ببنید شاید تاحالا برای خیلیا پیش اومده باشه که تیکه شندین یا از طرف مقابل احساس نفرت دریافت کردن شایدم واقعا از نظر خودشون داشتن حرفای عادی میزدند

باتوجه به اوضاع تورم و معشیتی که واقعا خیلیا عملا از حداقل ترین چیزاش محروم شدن

انقدر دربرابر همچین ادمایی گارد نگرین چون فشار اقتصادی زیاد باعث این شده و من تاحالا خیلی برام پیش اومده ولی با طرف دهن به دهن نشدم چون واقعا خودمو گذاشتم جاش دیدم خیلی گناه داشته

مثلا فکر کنید یکی با حقوق ۲۵ برای ی خانواده چهار نفره 

(نخورینم مثال زدم)

تروخدا این نکته رو درنظر داشته باشید⭕️⭕️

وقتی از میان درد رشد نکنی درد رشد خواهد کرد🌱

شاید اون نعمتای که ما داشتیمو اونا نداشتن 

انقدرم پیش کسایی که امکانات شمارو ندارن پز ندید 

باور کنید گناه 

من وقتی همچین چیزیو میبینم به جای فرد بیشعوری که داره اینکارو انجام میده خجالت میکشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ولی

خب ما مسئول مشکلات بقیه نیستیم که خشم اشون تحمل کنیم

من خودم یک بیماری فوق العاده سخت دارم غیر مشکلات مالی تنهایی و .....

بعد طرف میاد خشم مشکلاتش سر من خالی کنه

منم میگم من مسئول مشکلات تو نیستم 😐😐😐

:) 

من با حرف شما موافق نیستم فشار اقتصادی برای همه س یعنی همه باید به هم تیکه بپرونن و بد اخلاق باشن؟

نه همه معمولا اینجوری نیستند خیلیی کمم پیش میاد

ولی خوب بهتر اینه که به کار خودمون ادامه بدیم اگه بهمون ضرری نمیرسونن

ولی خب ما مسئول مشکلات بقیه نیستیم که خشم اشون تحمل کنیممن خودم یک بیماری فوق العاده سخت دارم غیر مش ...

نمیدونم واقعا من اصلا دلم نمیاد بهشون چیزی بگم 

نه همه معمولا اینجوری نیستند خیلیی کمم پیش میادولی خوب بهتر اینه که به کار خودمون ادامه بدیم اگه بهم ...

بله من ادمی هستم که تا وقتی کسی کاری با من نداشته باشه کاریش ندارم به هیچ عنوان اما وقتی که داره بی دلیل بد رفتاری میکنه من نمیتونم ازش بگذرم و بگم بیخیال 

اون مشکلات مالی برای منم هست ولی دلیلی نداره که بخوام از دیگران به عنوان یه وسیله استفاده کنم که ناراحتی و عصبانیتمو خالی کنم

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️

بله من ادمی هستم که تا وقتی کسی کاری با من نداشته باشه کاریش ندارم به هیچ عنوان اما وقتی که داره بی ...

خب پس عزیزم خیلی خوبه که شما جز اون درصد اندک نیستی

درسته اینجور افراد عصبی تر هم هستن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

با هر کسی مث خودش رفتار کنین 

حالا منظورم به مجازی نیست 

اما نذارین کسی طلب نداشته هاشو از جامعه داشته باشه 

پس انسانیت بسته به اقتصاد؟ 

خیر 

از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ❤تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید
حقوق بیست و پنج؟ما چی بگیم که نهایتا پونزده میشه😢نخوردمتااااواقعا سخته

واقعا خدا ازشون نگذره....

بخدا از ته وجود اتیش میگیرم 

حق دارید واقعا سخته