2777
2789
عنوان

میخوام بچمو بخوابونم برم بیرون از کجا بفهمم بیدار میشه برگردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1746 بازدید | 79 پست

با همسایه هات آشنا شو مخصوصا اگه بچه کوچیک دارن گاهی بچشونو بیار خونه با بچت بازی کنن یا بچتو بفرس    دختر منم سه سالس من به واسطه بچم با تمام همسایه هام آشنا شدم  یا بچه اونا خونه ماست یا بچه من خونه اوناس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه حتی میخوای اذیت نکنه خوابوندیش بزارش تو کالسکه ببرش 

بچت خیلی هنوز کوچیکه منم دخترم سه سالشه بخوابونمش بیدار شه تاریک باشه فکر کنه یه لحظه نیستم جوری گریه میکنه همسایه ها میفهمن 

گناه داره عزیزم میترسه 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

خواهر زاده ی یکی از همسایه هامون بچه اش خواب بوده میخواد بره از داروخونه براش دارو بخره.بچه رو میذاره که زود برگردن برگشتنی میبینن توی کوچه شلوغ پلوغه میره جلو میبینه بچش از بالکن طبقه ۴ افتاده پایین تا میرسوننش بیمارستان بچه تموم کرده.الان افسردگی داره بدبخت خوبم نمیشه.

خدای مهربونم سیپورت
خواهر زاده ی یکی از همسایه هامون بچه اش خواب بوده میخواد بره از داروخونه براش دارو بخره.بچه رو میذار ...

تو شهر ما هم مادره رفته بود از کناره خونشون نون بگیره بچه کشوهای اشپزخونه رو باز کرده بود مثل پله شده بود رفته بود روی کابینتو متاسفانه از پنجره اشپزخونه....

😔😔

من بچم 5سالشه عمرا تنهاش نمیزارم خیلی حس بدیه من یادمه بچه بودم چن باری مادرم خونه نبود وقتی بیدار شدم تنهایی داشتم دق میکردم 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
من بچم 5سالشه عمرا تنهاش نمیزارم خیلی حس بدیه من یادمه بچه بودم چن باری مادرم خونه نبود وقتی بیدار ش ...

من بچم کلاس اول. هم هست نمیذارم 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙