2777
2789
عنوان

میخوام بچمو بخوابونم برم بیرون از کجا بفهمم بیدار میشه برگردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1771 بازدید | 79 پست
حالا شوهرشم بیاد جلو زن و بچش مگه میخواد چکار کنه🙄 نمیدونم شاید من خیلی خوشبینم😁 الان دختر من ...

نه احساس میکنم من بدبینم

نمیدونم جربان دست درازی و تجاوز و اینا اینقدر زیاد شده ک ذهن ماها هم مسموم شده بخدا

نه احساس میکنم من بدبینمنمیدونم جربان دست درازی و تجاوز و اینا اینقدر زیاد شده ک ذهن ماها هم مسموم ش ...

اره راس میگی ولی خب نمیشه برای همه عینک بدبینی زد خب این بچه های ماهم که اکثرا یکدونه هستن همبازی ندارن گناه دارن    دختر منکه یا باید پارک و شهربازی باشه یا با دوستاش توی خونه بازی کنه وگرنه گوشی منو میگیره میره توی اینستاگرام 😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره راس میگی ولی خب نمیشه برای همه عینک بدبینی زد خب این بچه های ماهم که اکثرا یکدونه هستن همبازی ند ...

آره کاملا درست میگین حق هم دارن من الان با این شرایط اوکیم اما با این شرایط تو خونه همسايه نمیتونم میدونم بدبین و حساسم

الان موضوع تنها نذاشتن بچه چه ربطی به ایرادای دیگه اشخاص داره ؟

ربطش اینه که میره رو منبر میگه الان انقدر سالشه تا حالا تنها نبوده

مثلا میخواد بگه چقدر خوبه

آلان سو تفاهم نشه من خودم تا به امروز هیچ کدوم از بچه هامو تنها نذاشتم .نه تنها تنها نذاشتم حتی دخترم که بزرگترین بچمه والان ۱۴ سالشه هم تا الان تا پارکینگ خونمون تنها نرفته

به نظرت کاره من درسته؟

یکی دیگه از ۵ سالگی تنها بچه شو می‌فرسته خرید

نمیشه گفت کدوم کار درسته ، واقعا نمیشه گفت

هرکی متناسب با شرایطش  . شرایط خودش ، بچه اش نوع خوابش و هزار تا چیزه دیگه تصمیم میگیره