2777
2789
عنوان

میخوام بچمو بخوابونم برم بیرون از کجا بفهمم بیدار میشه برگردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1776 بازدید | 79 پست

یا بچه رو ببر یا اصلا نرو

بچه رو تو خونه به هیچ عنوان تنها نذار.یک غفلت خدای نکرده یک عمر پشیمانی به بار میاره دختر.

وقتایی که خرید داری یا کاری که حتما باید انجام شه با همسرت یا دوستی آشنایی برو.هم خودت کارات انجام میشه هم خیالت از بابت بچه راحته

عمریست که دم به دم علی میگویم/ درحال نشاط و غم علی می گویم/ تا حال علی گفتم و ان شاالله / تا آخر عمر هم علی می گویم🍃

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طبق سال ها تجربه مادری ام ‌

هرکاری که فکر میکنی درسته و خطر نداره انجام بده 

هرکی هم که داره از خودش تعریف میکنه هزار تا ایراد دیگه داره که شما نمی‌پسندید

ببین خونه بمونه خطری تهدیدش نمیکنه، که احتمالا میکنه

و....

توروخدا تنهاش نذار بچه س تنهایی میترسه

شاید خدایی نکرده اتفاقی براش رخ بده🥺

از زخم‌هایم، آن‌ها که از دوست خورده‌ام، در چشم‌هایم پنهان می‌کنم و آن‌ها که از بیگانگان، در دل... 

طبق سال ها تجربه مادری ام ‌هرکاری که فکر میکنی درسته و خطر نداره انجام بده هرکی هم که داره از خودش ت ...

اینقدر آدما بودن با همین حس بچه شونو به کشتن دادن، عقل رو برای همین مواقع گذاشتن که حتی یک هزارم درصد اون بچه بیدار بشه ممکنه چه عاقبتی داشته باشه، پس طبق عاطفه مادری اول امنیت بچه رو در نظر می گیریم بعد به  امورات دیگه مون می رسیم

یادمه  در شهر یه آتش سوزی  رو نشون میداد که بچه ۵ساله با مادر بزرگش تو خونه گیر کرده بود ـمادر بزرگه از دود اتش سوزی خفه شده بود ـدر خونه قفل بود پنجره هاشم نرده ای.. بچه سلامت کشیده شد بیرون اما یادم نمیره هر چی فحش خواهر مادر یود نثار مادره داشت میکرد 🫣🫣

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

طبق سال ها تجربه مادری ام ‌هرکاری که فکر میکنی درسته و خطر نداره انجام بده هرکی هم که داره از خودش ت ...

الان موضوع تنها نذاشتن بچه چه ربطی به ایرادای دیگه اشخاص داره ؟

منم بچه هام کوچیکن نمیتونم ببرمشون مجبورم تمام خریدام اینترنتی انجام بدم آرایشگاهم که چندماهی یه بار چون واقعا نه میتونم ببرمشون ن میشه تنها گذاشت 

هرزگاهی باخودت ببرش پیاده روی یا مغازه و سوپری محل چندبار اینکار بکن عادی میشه براش بیرون رفتن 

من اگه هوا خوب باشه میبرمشون پیاده روی یا مغازه که انتخاب کنن ولی خودم چیزی برنمیدارم چون دستم بند میشه و نمیتونم وروجکها روکنترل کنم فقط بخاطر اونا میرم

منم بچه هام کوچیکن نمیتونم ببرمشون مجبورم تمام خریدام اینترنتی انجام بدم آرایشگاهم که چندماهی یه بار ...

عزیزم. کوچولوهات چندسالشونه؟ منم مثل شما هستم😁

خیلی بیرون میرم با دوتاشون. اما خرید هم زیاد میکنم

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

با همسایه هات آشنا شو مخصوصا اگه بچه کوچیک دارن گاهی بچشونو بیار خونه با بچت بازی کنن یا بچتو بفرس ...

کار شما از کار استارتر اشتباه تره لطفاً به بقیه پیشنهاد ندید این روش رو 

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بیشتر ببینید
عزیزم. کوچولوهات چندسالشونه؟ منم مثل شما هستم😁خیلی بیرون میرم با دوتاشون. اما خرید هم زیاد میکنم

دختر بزرگم ۶سال 

دختر دومیم ۵سال 

پسرم ۳سال 

ن من چیزی نمیخرم چون بعصی وقتها باید دستاشون بگیرم سختم میشه 

فقط میخام خودشون از مغازه انتخاب کنن عادت کنند و همیشه میگم فقط ۱بردار گهگهای بشون حال میدم میگم هرچی دوست داشتین 

دختر بزرگم ۶سال دختر دومیم ۵سال پسرم ۳سال ن من چیزی نمیخرم چون بعصی وقتها باید دستاشون بگیرم سختم می ...

ای جان عزیزم😍😍۳تاداری پس. فاصله سنیشونم کمه ، چقدر خوب

منم یه پسر۴ساله و یه دختر۱سال ونیم دارم. دخترم میزارم تو کالسکه کلی خرید میکنیم میزارم زیر کالسکه اش که جا داره😁کلا انقد بیرون رفتم باهاشون که عادت دارن اصلا اذیت نمیکنن

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

ای جان عزیزم😍😍۳تاداری پس. فاصله سنیشونم کمه ، چقدر خوبمنم یه پسر۴ساله و یه دختر۱سال ونیم دارم. دخت ...

عزیزم خداحفظشون کن 

چ خوب کردین پشت سرهم اوردین خیلی خوووب 

خداروشکر ان شالله همینطور پرانرژی بمونید واسه بچه هاتون

.اره بچه احتیاج داره به بیرون من همه سرزنشم میکنن که چطور جرات داری بیرون میبری و خطرناک و خیلی کارت اشتباه و فلان ...ولی بچه احتیاج داره جاهای شلوغ نمیبرم ولی همینکه برن از خونه بیرون و خودشون ی بستنی انتخاب کنند کلی ذوق میکنند تازه خسته میشن و انرژیشون تخلیه میشه