2777
2789

سه سالشه اگه ببرم اذیتم میکنه کسی ام نیست بزارم پیشش شهر غریب میخوام بخوابونم برم کاش چیزی بود میزاشتی پیش بچه بیدار شدنی آدم میفهمید زود برمیگشت 

هیچ وقت بچه رو تو خونه تنها نزار 

هر گاه دلت پر شد از غم و غصه ها؛ خم شو و به خاک بیفت ؛" این نسخه‌ای است که خداوند برای پیامبرش پیچیده است : ما قطعا می‌دانیم و اطلاع داریم، دلت می‌گیرد، به خاطر حرف‌هایی که می‌زنند. سر به سجده بگذار و خدا را تسبیح کن  سوره حجر۹۸ "

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای نه خطرناکه

بزارش تو کالسکه با خودت ببر

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید

دوربین های انلاین هست تو خونه کار ی

بذاری با گوشی چکش کنی ولی چرا نمیبری بذاریش خانه بازی اونجا بذار برو کارتو بکن بچت بردار 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه رو اصلا خونه تنها نذار . من ی بار خونه نبودیم ،، اتاق مون توسط پریز برق آتش سوزی شده بود .... همش میگم خداروشکر بچه رو برده بودم . چون منم گاهی تنها مبذاشتمش میرفتم تا سر کوچه مغازع