2777
2789

سعدی چو جورش می‌بری نزدیک او دیگر مرو

ای بی بصر من می‌روم؟ او می‌کشد قلاب را 

#‍ سعدی

برگشتن از راهی که با ذوق رفتم بدترین چیزیه ک تجربه کردم‌

در واقع من شیفته سعدی ام 

هر شعری که گفته برام خاص و تکرارنشدنی💚

🇮🇷🫀 قسم به وعده شیرین من یموت یرنی که ایستاده بمیرم به احترام مولا عـــلـــی 💚 ندارم حاجتی از هیچکس،با یکی کار من افتادست و بس،من نمی خواهم جز آنچه خواهد او،حال من می داند و می بیند او💜 #آرمان_عزیز🖤 ملتی که تاریخ خود را نداند،محکوم به تکرار آن خواهد بود... #کاپشن_صورتی🩷☔️🐼📚♟️✍️💜

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سعدیا راست روان گوی سعادت بردند 

راستی کن که به منزل نرسد کجرفتار

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

بیشتر ببینید

حالم چو دلیریست که از بخت بد خویش در لشکر دشمن پسری داشته باشد

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

هرگز حضور حاضر غایب شنیده ای؟ من در میان جمع و دلم جای دگریست

هر چیزی که درونِ توست زیباست ، حتی تلاش‌هایِ ناموفقت برای پنهان کردنِ غم‌هات🌱"...شاد باش و از تموم لحظه های زندگیت چه تلخ چه شیرین لذت ببر،زندگی بی ارزش تر و کوتاه تر از اونیه که بخوای غمگین بمونی -_•" 

بیشتر ببینید

امضام

غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید

بیشتر ببینید
در واقع من شیفته سعدی ام هر شعری که گفته برام خاص و تکرارنشدنی💚

حافظ عرفان هم چاشنی شعرش هست

ولی سعدی خیلی ساده و لطیفه شعرش🥰

برگشتن از راهی که با ذوق رفتم بدترین چیزیه ک تجربه کردم‌

در واقع من شیفته سعدی ام هر شعری که گفته برام خاص و تکرارنشدنی💚

بعضی وقتا میگم واقعا یه آدم چطور میتونه انقد قشنگ کلمات رو کنار هم بچیه و حرف دله خیلیا رو بزنه

هر چیزی که درونِ توست زیباست ، حتی تلاش‌هایِ ناموفقت برای پنهان کردنِ غم‌هات🌱"...شاد باش و از تموم لحظه های زندگیت چه تلخ چه شیرین لذت ببر،زندگی بی ارزش تر و کوتاه تر از اونیه که بخوای غمگین بمونی -_•" 

بیشتر ببینید
حافظ عرفان هم چاشنی شعرش هستولی سعدی خیلی ساده و لطیفه شعرش🥰

دقیقا همینطور❤️🤍

🇮🇷🫀 قسم به وعده شیرین من یموت یرنی که ایستاده بمیرم به احترام مولا عـــلـــی 💚 ندارم حاجتی از هیچکس،با یکی کار من افتادست و بس،من نمی خواهم جز آنچه خواهد او،حال من می داند و می بیند او💜 #آرمان_عزیز🖤 ملتی که تاریخ خود را نداند،محکوم به تکرار آن خواهد بود... #کاپشن_صورتی🩷☔️🐼📚♟️✍️💜

بیشتر ببینید

من که یک عمر بدنیا بودم 

با شما بودم و تنها بودم

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

بیشتر ببینید