2777
2789

این اندازه کافیه ظرف واسه آشپزخونه 

کلا سرویس غذا خوری چی پیشنهاد میدین و چند نفره 

من مهمون دیگ نهایت ۲۴گیرم بیاد 

تا الان هم بزرگترین مهونی ک دادم ۱۵نفره بوده 

من مامان میشم ☺️💪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا هیچکس نمیاد خونمون آرکوپال ۲۴ نفره دارم تو کارتون موندن حتی پلاستیک پرس شده دور ظرفا رو هم باز نکردم دلم میخواد بدمشون به یکی خیلیم خوشگلن

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

من دوتا ۱۲ نفره چینی با ۲۴ نفره آرکوپال گرفتم 

میگن ۲۴ تا چینی زیاده اما هنوز تو خونه خودم نرفتم ببینم چی به چیه

بی اصل و نسَب اگر به جایی برسد...کِی آب خنک به بینوایی برسد؟...از باغ خودش کسی نچیند ثَمری...بی مایه اگر به کدخدایی برسد...🌱🤌🏻🌊................وقتی گاو وارد قصر میشه،گاو شاه نمیشه....قصر طویله میشه!-خلاصه اینکه هر کسی رو تو زندگیتون راه ندید...🪂❤️‍🔥

بیشتر ببینید

چینی برای  مهمونای رسمی  و زیر ۱۵ نفر مناسبه بنظرم .

ارکوپال هم برای مهمونای بالای ۲۰.

ولی اگه از نظر باکلاس بودن و به روز بودن بخوای بگی  معمولا چینی  حرف اول رو میزنه . 

اما خب از نظر وزن سنگینش گفتم که زیر۱۵مناسبه .

و اگه فامیلای ۲۴نفری که گفتی باهاشون رو دروایسی داری  یا چمیدونم میخوای خودی نشون بدی  چینی چیز شکیل تری هست

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت