2777
2789
عنوان

با نامزدم رفتم بیرون گل خوشگل برام گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 39 پست

ای جوووون مبارکت باشه

انرژی خوب بفرست از ته دلتم از خدا بخواه حتما میشه

ایناییم که به ما گفتی به هیشکی دیگه‌نگو دور از تو چشم میخورین

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار

ببینیمش مام😌

نیلوsh🪷ون  به دور از هر تبعیض جنسیتی هر مرد تا وقتی برای من قابل احترامه که نَر بودنش بر مَرد بودنش غلبه نکنه ... مرد بودن شما رو جنسیت شما نشون نمیده اون چیزی که نشون دهنده مردونگی شماست شخصیت شماست 😊 لذا اکیداََ درخواست دوستی نفرستید و وقتی درخواست شما رد میشه لطفا دوباره مجدد ارسال نکنید چرا که هَوَل بودن برازنده شخصیت یک مَرد نیست 😏                              

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آدرس دعا نویست عشقم 😂

😂واای بهش که کامل نرسیدم عزیزم ولی نمیدونم خدا دید من تو عمرم نمیخام عاشق بشم و سخت گیرم  دیگه عشقما داد انشااله قسمت خودت گلم

😂واای بهش که کامل نرسیدم عزیزم ولی نمیدونم خدا دید من تو عمرم نمیخام عاشق بشم و سخت گیرم دیگه عشقم ...

ایشالا که بهم برسین تاپیک عروسیتون رو ببینم

هعیی منم عاشقم ولی کات کردیم سر لجبازی 

دعا کن برام بهم برگردیم

همینی که هست، ولی یادت باشه عشق فقط گل و پیام نیست. اگر بهش نرسی، زندگی هنوز ادامه داره و باید ادامه بدی. تو قوی باش.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بیشتر ببینید
گذاشتم عزیزم

عسقتون پایدار 

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

بیشتر ببینید
ای جوووون مبارکت باشهانرژی خوب بفرست از ته دلتم از خدا بخواه حتما میشهایناییم که به ما گفتی به هیشکی ...

مرسی عزیزم از دعای خوبت انشالله شما هم به آرزوهاتون برسید

واای بخدا اصلا من انقدر مشکل دارم تو زندگیم اگه عشقما نداشتم الان مرده بودم باعث انرژی مثیتم شده

نه به خودی جرات نمیکنم بگم اصلا بزور میام ییرون برا قرار ولی چشم ممنون از نصیحتت گلم❤️😍