2777
2789
عنوان

کیاا خیلی ب خودشون میرسن

| مشاهده متن کامل بحث + 1253 بازدید | 94 پست
موهام ک‌کراتبن هس کلینیک ففط برا لیزر میرم. دیگه برم چیکار کنم ؟

برین باشگاه مرتب ورزش کنین ، ضد آفتاب هر روز و بطور مرتب بزنین مرطوب کننده و ویتامین سی برای پوستتون حتما استفاده کنین تغذیه خوب با پروتئین و فیبر و ویتامین کافی داشته باشید، بنظرم همینها بطور روزمره کافی هستن.

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من نمی‌دونم چمه ذره ای برای خودم ارزش قائل نیستم ک حتی اصلاح برم و این بد ترین کاریه ک ی آدم میتونه ...

منم اینجوریم

خیلییی تنبلم

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
باشگاه میرم روتین پوست و مو دارم و فیشیال میرم پروتئین تراپی کردم موهامو لیزر میرم ناخن دست و پامو ه ...

عزیزم فیشیال که میری چکارا میکنن برات ؟ من تاحالا سالن نرفتم اغلب خودم ماسک و اسکراب خریدم توخونه گذاشتم پوستم 

الان میخوام زنگ بزنم وقت بگیرم نمیدونم چی بگم چون فیشیال انواعی داره انگار چی خوبه به نظرت ؟ 

میخوام پاکسازی بشه و پوستم تغییر کنه یعنی هر ماه برم تا روشن و سفید بشه 

کربوکسی تراپی فقط شنیدم خوبه نمیدونم چی برم از کجا شروع کنم 

ای همه در امان تو ما همه در امان تو🌿
به نظرم مهمترین کار رسیدگی به پوست هست ولی نه با روتین پوستی های مسخره صرفا پوست خیلییییییی مهمه و ب ...

من ی سری محصول خریدم  دیروز و امروز ببین خوبه 

تونر سنتلا 

ضد اغتاب سنتلا فیوژن واتر  اینا کره ای 

ابرسان قد ساعته کلینیک 

ماسک لب لانژ

دور چشم  ال ابوت ایز کلینیک 

دور چشم کره ای. سام بای می 

شوینده سیمپل 

مروطوب کننده سیمپل 

اینا خیلی  فیمتش شد ب پیشنهاد غروشنده دوست همسرم بود گرفتم نظرت چیه البته اورجینالن 

چیزی مد نظرتون بگین 

هعی
باشگاه میرم روتین پوست و مو دارم و فیشیال میرم پروتئین تراپی کردم موهامو لیزر میرم ناخن دست و پامو ه ...

منم بدنسازی میرم خیلی وفته ولی رژیم غذایی درستی ندارم ناخنم ندارم فشیال مرتب نمیرم ابرو لیفت نمیاد بهم حس میکنم  لیزر میرم کراتین دارم. رنگ مو اینا ندارم 

هعی
من همیشه باید مرتب باشم حتی شده مریض بودم و خیلی حالم خوب نبوده اما مرتبی و تمیزی رو الویت گذاشتم دو ...

بوتاکس پیشونی ؟ منم میخام مثل شما باشم چون بچه ام یاد میگیره متاسغانه مادرم ففط ب خونه میرسید ب خودش هیچ نمیرسه با اینکه خیلی زیباس 

هعی
منم بدنسازی میرم خیلی وفته ولی رژیم غذایی درستی ندارم ناخنم ندارم فشیال مرتب نمیرم ابرو لیفت نمیاد ب ...

میخای یه رنگ مو هم بزار بذات تنوع میشه

میشه گفت بلاتکلیف ترین آدم دنیا منم ! برای  هیچی هیچوقت نتونستم‌ خودم تصمیم‌ بگیرم درست و غلط خودمو هم‌ نمیتونم تشخیص بدم🥲 همیشه هم میگم خدایا خودت کمکم کن خدایا هرجا اشتباه میرم تو منو‌ برگردون خدایا من توکل کردم به تو نا امیدم نکن🥲 خدایا هرچی برای صلاحه هرچی تو‌ سرنوشتمه برام رقم بزن من‌خودمو سپردم دست تو 🥲                                                                                                                                                    اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

به نظرم مهم ترین اصل پاکیزگی هست بو ندی موی بدنت رو مرتب شیو کنی یا بری لیزر عطر خوب استفاده کنی همی ...

وووای گل‌گفتی  من دوش میگیرم هر روز چون باشگاه میرم ولی موهام نمیشورم هر روز  حوصله میکاپ تو خونه ندارم اکثر لباس خونگی گشاد دارم

هعی
بوتاکس پیشونی ؟ منم میخام مثل شما باشم چون بچه ام یاد میگیره متاسغانه مادرم ففط ب خونه میرسید ب خودش ...

اره عزیزم پیشونی 

بستگی به سن و حالت چهره‌ت میتونی ۶ماه یبار یا نهایت سالی یبار 

تو این جامعه الان فقط باید به خودت برسی اونم مخصوصا زمانی که همسرت پول داشته باشه و دریغ نکنه 

من بااینکه همسرم با این کارها مخالفه ۱۰۰٪ من اصلا نمیگم بهش و خودم میرم کلینیک معتبر زیبایی و هر کاری لازم باشه برام انجام میده 

من به پوست صورتم خیلی اهمیت میدم هر چند گاهی اوقات دستخوش تغییرات استرسی میشه اما بازم کنترلش میکنم 

از مصرف آب هم غافل نشو حداقل روزی ۸لیوان بخور معجزه‌س

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....