2777
2789
عنوان

کیاا خیلی ب خودشون میرسن

| مشاهده متن کامل بحث + 1257 بازدید | 94 پست
عموم خیلی پولداره زنش ولی زیاد خرج ارازشگاه اینا نمیکنه این سری عروسی ب زور بردیمش ارایشگاه میکاپ ...

خب حتما دوس داره شما میکاپ کنی و به خودت به اصطلاح برسی. ولی در حد شیک بودن اینکارارو کن.نرو ۶ متر ناخن و مژه بذار. پوستت و خوب کن. باشگاه دائم برو اندامت و تناسبش و حفظ کن تو خونه لباسای خوب بپوش حالا شوهر من برعکس میگه ارایش میکنی خوب نمیشی بدون ارایش خیلی خوبی، موهامم تا اخر عمرم اگر باهاش بمونم نمیذاره رنگ کنم😑

عموم خیلی پولداره زنش ولی زیاد خرج ارازشگاه اینا نمیکنه این سری عروسی ب زور بردیمش ارایشگاه میکاپ ...

بگو مرد خودش ادم عاقل و درستی باشه می‌دونه باید خودش خودشو نگهداره و مسئول کارش خودشه 

زن نمیتونه همش نگران باشه و هزارتا کارکنه که شوهر یوقت نره با کسی دیگه 

شوهر خودش هم وظیفه ای داره 

بگو این همه زن کع آرایشگاه نمیرن شوهرشون خیانت کرده؟ نه چون مرد عاقلیه دنبال بهونه نیست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به هرکی ی مدل میاد من زیاد موهامو کوتاه کردم واس تنوع ولی الان پایین کمرمه باز خسته شم دوباره کوتاه ...

من چن سالی پسرونه میزدم الان دوسالی هس کوتاه نکردم ب نظرت مدل پیکسی بزنم هایلایتم روش بزنم خوبه 

از کاشت مژه و ناخون خوشم نمیاد دیگه حس میکنم خز شده

کامپوزیتم اگه دندون آدم بزرگ باشه شبیه اسب میکنه😐😂 یه هنرپیشه همینکارو کرد هربار میبینم خندم میگیره خیلی غیرطبیعی شد حالا اسم نمیبرم

سعی کن نچرال باشی در کنارش به خودت برسی

مثلا باشگاه برو اندامتو اوکی کن

تغذیتو درست کن صورتت جوش نزنه در کنارش ویتامین و مکمل مصرف کن و روتین پوستی داشته باش

اگه حالت موهاتو دوست نداری کراتین کن

روزی ده مین حموم برو همیشه بوی خوب بدی 

بیرون میری عطر یادت نره 

کیف و شال و اکسسوری های مختلف بگیر تا تیپ و استایت جذاب تر دیده بشه

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

من چن سالی پسرونه میزدم الان دوسالی هس کوتاه نکردم ب نظرت مدل پیکسی بزنم هایلایتم روش بزنم خوبه

مدل پسرونه رونگفتم من مدلای چتری مو مدل پَر  که تیکه تیکه میاد پایین باچتری پروانه ای اینا قشنگه 

هایلایت الان جدید نیس موکا ساده بزن تامام

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست 

عزیزم روتین پوستی اصل از کدوم سایت بخرم؟

یک پیج اینستاگرام هست مال یک فروشگاه بزرگ که توی قشمه همه جنساشون از دبیه دخترخالم که پارسال رفته بود آشنا شده بود و به ما معرفی کرد ما ازش خرید می کنیم راضی هستیم محصولاتش خیلی لوکسن معمولا یک هفته طول میکشه برسه اگه خواستین امتحان کنین

خب حتما دوس داره شما میکاپ کنی و به خودت به اصطلاح برسی. ولی در حد شیک بودن اینکارارو کن.نرو ۶ متر ن ...

من اتغاقا نزدیک یک ساال هر روز باشگاه میرم ناخنم رفتم مانیکور و تاپ شاین زدم  دیگع ژلیش رنگی نزدم ب نظرم مینماال خوب شده مژه هم اکستنشن دایمی میزنم همیشه اما مو زاید دارم لیزرم میرم هیچ و تیرگی شدید زیز بغل

هعی
بگو مرد خودش ادم عاقل و درستی باشه می‌دونه باید خودش خودشو نگهداره و مسئول کارش خودشه زن نمیتونه همش ...

شما کلا ممظور من متوجه نشدی  وفتی پول هس چرا ادم شلخته باشه

هعی