2777
2789
عنوان

کیاا خیلی ب خودشون میرسن

| مشاهده متن کامل بحث + 1253 بازدید | 94 پست
برین باشگاه مرتب ورزش کنین ، ضد آفتاب هر روز و بطور مرتب بزنین مرطوب کننده و ویتامین سی برای پوستتون ...

ویتامین سی. یادم رفت بخرم چی  پیشنهاد میدین ؟ باشگاه هغت ماه هر روز میرم خدا روشگر این مثبت ترین اتفاق زندگیمه

هعی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فیشیال که میری چکارا میکنن برات ؟ من تاحالا سالن نرفتم اغلب خودم ماسک و اسکراب خریدم توخونه گذ ...

من کربوکسی دکتر ریپ کردم همین صورتت میپیچن خوب بود دلی ابرسانی. ببشتر. انجام میدم

هعی

خانمها توروخدا با این وضع مملکت یه کمی هم مراعات جیب شوهراتونو داشته باشین اون روز سوار تاکسی شده بودم یه آقایی به راننده میگفت زنم از بس خرج کاشت ناخن و قر و فرش میکنه که دیگه خسته شدم میگفت به فکرشم که طلاق بدم خسته شدم از این همه ولخرجیهاش

نه بابا کی حوصله داره به خودش برسه اینجور کارها خیلی وقت گیره همین که تمیز باشی کافیه ،به جای اون و ...

ورزش ک منم میرم باشگاه ولی  اونجام اکثرا خانوماین ک خیلی شیکن

هعی
اره عزیزم پیشونی بستگی به سن و حالت چهره‌ت میتونی ۶ماه یبار یا نهایت سالی یبار تو این جامعه الان فقط ...

اره دیگه من ببست هفت سالم خواستم بزنم همسرم گف. سم و غلان نزن میخاستم دم ابرو بدم بااالا  حالا ب جاش  ب کم وسیله پوستی خریدم ده تومن شد هنوز ویتامین سی  و سرم نیاسینامید نخریدم ب نظرم ب خود رسیدن بهتر تا پیگیر حرف مردم شدن

هعی
خانمها توروخدا با این وضع مملکت یه کمی هم مراعات جیب شوهراتونو داشته باشین اون روز سوار تاکسی شده بو ...

عزیزم من همسرم خودش تمایل داره خرج کنم خدا روشکر وضعمون بدی نیس الحمدالله

هعی
خانمها توروخدا با این وضع مملکت یه کمی هم مراعات جیب شوهراتونو داشته باشین اون روز سوار تاکسی شده بو ...

بعضی خانوما واقعا بیش از حد دیگه خرج می‌کنن و براشونم مهم نیست شوهره داره یا نه فقط باید خرج کنن

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
بعضی خانوما واقعا بیش از حد دیگه خرج می‌کنن و براشونم مهم نیست شوهره داره یا نه فقط باید خرج کنن

آره اکثرا طلاقها هم به خاطر اینه بعد طرف میگه من که کلی واسه خودم رسیده بودم و خوشگل کرده بودم چرا بازم منو دوست نداره

آره اکثرا طلاقها هم به خاطر اینه بعد طرف میگه من که کلی واسه خودم رسیده بودم و خوشگل کرده بودم چرا ب ...

دقیقا

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
ویتامین سی. یادم رفت بخرم چی پیشنهاد میدین ؟ باشگاه هغت ماه هر روز میرم خدا روشگر این مثبت ترین اتف ...

کار خوبی می کنین ورزش مفیدترین کاره …راستش بستگی داره به میزان هزینه ای که میکنین تا جایی که من میدونم لانکوم و لاروش پوزای خوب هستن قبلا من alexis هم استفاده می‌کردم خوب بود. نمی‌دونم چرا این برندو مجاز به تایپ نبودم. ولی کراتین زیاد نکنین حجم موهای من خیلی کم شد دیگه تکرار نمیکنم.

عزیزم فیشیال که میری چکارا میکنن برات ؟ من تاحالا سالن نرفتم اغلب خودم ماسک و اسکراب خریدم توخونه گذ ...

اره عزیزم انواع مختلفی داره با توجه به نوع پوستتون براتون انجام میدن 

اگه فیشیال رو مرتب انجام بدی خیلی خوبه 

راجب کربوکسی اطلاع کافی ندارم عزیزم 

تونر و شوینده _ بخور _ پلاژن کربن _ لایه بردار_ ماسک ال ای دی _ ماسک های هیدروژلی ابرسان _ درما اف و مرطوب کننده استفاده میکنن برام عزیزم 

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

بیشتر ببینید
کار خوبی می کنین ورزش مفیدترین کاره …راستش بستگی داره به میزان هزینه ای که میکنین تا جایی که من میدو ...

منم حجم موهام کم شد ب جاش پروتین کنم!؟ برند سسدرما شنیدم من قیمت بهترن ولی لانکوم بادی شاپ اینام خوبن دیروز  اشنامون گف شاید مخصدلات گزون هم ب پوست یکی نسازه

هعی