2777
2789

سلام بچه ها با پارتنرم دیت دوم بود رفتیم بیرون یه گل خوشگل بزام گرفته عکسشا میزارم

بچه ها من خیلی عاشقشم نمیدونم اگه بهش نرسم بخدا دیگه نه میخام باکسی ازدواج کنم نه میخام زنده بمونم

اینم بگم از همه لحاظ از من سرتره فوق العاده خوشگل کارش عالی و وضعش توپ و اخلاقش فوق العاده عالیه حرفاش همش پر از احساسه بااینکه از سر کار شب دیر میاد انقدد یهم پیام میده کاش همیشه با من بمونه😭❤️

ببینم 

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

بیشتر ببینید
میشه خواهش کنم تاپیک آخرم گزارش بزنید هرکی زد بگه براش آیه الکرسی بخونم 😭 😭

توام تاپیک منو گزارش بزن مرسی همونی که نوشتم موهام نابود شد 

الان میزنم

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه وارد نیستم چهار بار تعلیق شدم        معنی اسم پروفایلم دانه برفیه     این👈 🌷ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

الهی بهم برسید😍❤️

ولی نامزد حساب نمیشه الان🙄

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 کاربری دست دونفره 👩🏼👩🏻

بیشتر ببینید

زدم واست

خدایا شکرت که پسرمو سالم گذاشتی بغلم بعد از ۲سال ناباروری خدا هدیه قشنگشو گذاشت تو دلم و سالم گذاشت تو بغلم😍🙏خدایا شکرت بخاطر سلامتی همسرم و پسرم😘

خوب عزیزم دوشنبه چهارشتبه به نی نی یار لینک تاپیکتا براش خصوصی بفرست سریع حذف میکنه منم برام حذف کرد