واقعا متحیرم نسل راهنمایی و دبیرستان انقدر ببخشید دریده و تندخو و پر رو هستند اصلا ذره ای بزرگ و کوچیک و حتی احترام حالیشون نیست بنظرم خودتونم شاهد بودید بچه ها من آدمی ام که با همه مدارا میکنم و به کوچیک و بزرگ احترام میزارم و درک میکنم و بگو بخند اما این نسل....
و تنهایی عجیب چشمهایش بیش از هرچیزی مجذوبم کرد...👀
خدا حفظش کنه همه دهه هشتادیا حاضرجواب نیستن همه دهه شصتیا و هفتادیا هم مظلوم نیستن
سلامت باشید ❤️
درسته
یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
اول از همه باید باهاشون رابطه دوستانه داشته باشی(نه که دوست باشی چون دوست نمی تونه تربیت کنه)خودت پا ...
ممنووونم مهربون🩵♥️ لطف میکنی اگه بیشتر بگی🩵♥️ تقریبا همه رو رعایت میکنم غیر از اوقات فراغت کافی. چون مدام درگیر درس یکیشون هستم،بقیه هم میسوزن پای اون دوتا. هر۳ نارس بدنیا اومدن و به همین علت هر ۳بلوغ زودرس دارن،دوتاشون کمتر،پسرم بیشتر. اینستا و..هم ندارن شکر خدا
حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
تا این فضای مجازی و اینترنت باشع نوک کوه هم بری باز یه چیزایی یاد میگیرن منم مث شمام بخدا زدم ب دل ک ...
من چون هر ۳ هم سنن و ۱۱ سالن و هر ۳ بخاطر نارس بودن حین تولد،بلوغ زودرس دارن،خیلی خیلی حواسم هست توچه محیطی بزرگ بشن،مثل شما🫂
اینستا و یوتیوب و...هم ندارن. روبیکا نصب هست روی گوشیشون.معلم هر ۳ بهم میگه فقط بچه های شما از مسایل مثبت۱۸خبر ندارن،باقی بچه ها آگاهن و گاها مطرح میکنن و درنهایت بچه های شما هم کم و بیش درگیر این موضوعات میشن. هر ۳ هم خصوصی گذاشتم و کم جمعیت که احتمال ایجاد مسایل اخلاقی کمتر و کمتر بشه
حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
مگ نسل ما ک اروم بودیم و احترام بزرگ تری نگه میداشتیم خیری دیدیم؟دهه هفتادیم و بنظرم ب هرکس در حدشخص ...
منم هفتادیم آخه میدونی نسل الان البته بعضیاشون یه جورین فکر میکنن هر چی بی ادب تر و بی چاک و دهن تر باشن جذابترن با همه دعوا دارن کلا با خودشونم درگیرن بازم میگم بعضیاشون که میشه اکثریت
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
یک اینکه توی این سن همه اینجورین و ربطی به نسل نداره دوم اینکه میام مقایسه میکنن دهه هارو من خودم دهه هفتادی ام از اون موقعه تا الان همه چی تغییر کرده فضای مجازی اومده و آل و بل حتی یه درصدم به نسل مرتبط بشه بنظرم توی دهه ماهم همچین چیزایی بود تفاوت با بقیه نسل ها حس میشد نسل های قبل تر خیلی راحت تر بوده و سوم اینکه کار درستی میکنن الان خیلیا مخالفن ولی بنظرم نذارن کسی چیزی بگه بهشون بهتره از خودشون دفاع میکنن و برای این نسل که همه چی پیشرفته شده و زندگی سخت تر باید همچین روحیه ای داشت
تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم...!🦋🌻خوش آن روزگار همایون ما..خوش آن بخت پیروز و میمون ما..کجا رفت هوشنگ و کو زرتشت؟کجا رفت جمشید فرخ سرشت؟کجا رفت آن کوروش دادگر؟کجا رفت کمبوجی نامور؟بپرسند از ایندر که ایران کجاست؟همان مرز و بوم دلیران کجاست؟🥀بر آمد ز ایران یکی مرد سخت..که خوابُند دشمن،بر افراشت تخت!رضا شاه آن شیر میدان کار..که ایران ز نامش گرفت افتخار..ز شمشیر عزمش وطن جان گرفت..به تدبیر او،خاک سامان گرفت!کنون گر گذر بر مزارش کنم..ز فر و ز شوکت نثارش کنم..🦁♡هرچقدر بزرگتر می شوم بیشتر میفهمم نجات دهنده اصلی فقط"پدر و مادرم"هستند❤🍁نیاز نیست برای بالا بردن یک زن آن را به مرد تشبیه کنید،او یک زن است همینقدر ساده و با شکوه..!♥️دین و ایمان دیگران به تو ربطی نداره،هرکی یجوری با خدای خودش ارتباط می گیره..!من با خدای خودم آزادانه حرف می زنم بدون هیچ پرده ای و اون لحظه حس می کنم که چقدر به خدا نزدیکم..نه با نماز..نه با قرآن.. با دل و زبانم..!پس تو اگر با راه دیگه ای به خدا نزدیک میشی بع من یا کسی مربوط نیست اون تویی و خدا و جوری که ارتباط میگیری فقط و فقط به خودت مربوطه...!🪻❤