واقعا متحیرم نسل راهنمایی و دبیرستان انقدر ببخشید دریده و تندخو و پر رو هستند اصلا ذره ای بزرگ و کوچیک و حتی احترام حالیشون نیست بنظرم خودتونم شاهد بودید بچه ها من آدمی ام که با همه مدارا میکنم و به کوچیک و بزرگ احترام میزارم و درک میکنم و بگو بخند اما این نسل....
و تنهایی عجیب چشمهایش بیش از هرچیزی مجذوبم کرد...👀
خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفتهایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجهگرفتن باهاش خیلی راحتتر از چیزی بود که فکر میکردم! 🥑💪
بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقهام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.
فکر میکنم اینطور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار میتونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄
من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم میخوای شروع کن.
نسل شما فرشته هست همه تون اخلاق رفتار عالی هستید آخه انگار بچه ها یه مشت آدم بزرگ جمع شدن راجب نسلی که تو بیکاری گرونی فروخوردن بغض بخاطر شرایط اجتماعی زندگی میکنه نظر بدن هر کس یکه رفت به قاضی راضی برگشت همچین میگید دهه هشتاد فلانه انگار خودتون خیلی احترام گذار بچه ها و بزرگ تر هاتونید
من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم و به زودی نامزد رسمی میکنم💍 . عاشق خانواده ام هستم👩❤️👨 .با کلی خاطرخواه با وجود سختی و چالش با نامزدی مون موافقت کردن💞 .هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.
متاسفانه رفتارشون و طرز صحبت شون نشون میده عقده توجه دارن
میخوان بگن بله ما شاخیم شجاعیم
در حالی که این رفتارشون فقط گستاخیه
برای توی سایت ول چرخیدن😎برای دکمه حذفیدن😬برای کاربریمکاربریت کاربرامون✊️برای تعلیقی ها کهجون میدن👎برای لایک و پست و تاپیکو تعلیقی/برای حسرتای پر،بازدیدی/برای حلیم با نمک یا شکر،جنگ و دعوا/برای تاپیکهای منشوری/برای کاربرای مرد وجنگ و دعوا/برای بچهمچه های کنکوری/برای کاربری و احتمال انقزاضش/برای کاربرای پر نفوذی/برای شوهر و عوق،خانواده اش/فقط طلاق فقط طلاقه ادامش/برای روزهای خوب قبل ازدواج و/برای نی نی یار و اخلاق فوق العاده اش😈/برای دروغ هایی که بر ملا شد/برای کاربری کهناحق بیصدا شد/برای باردارای پا به مامون/برای باربی ها ومانکنامون/برای تپل های مهربونو/برای ساقیم ساقی ات ساقیامون/برای شام وناهارا چی دارین/وجمله یه بچه دیگه بیارین/برای دغدغه سمی که دارین/برای جمله لول ندارین/برای دعواهای قوم و خویشی/برای داستانای دروغین/برای تو دوغت رو بنوشو/طرفدار نوشابه یا که دوغین؟/برای پست های طوماری/برای تاپیک ماورایی/برای حرفهای سیاسی/برای کاربرای احساسی/برای سیزده ساله بچه دار و/برای مادرای خانه دار و/برای استقلال زنامون/برای مدال گزارش زنامون/برای تموم روشن فکریامون/برای اعتراض های بیصدامون/برای سارا و ممدامون/برای فریاد بیصدامون/برای وقیح و کار ناپسندش/برای کاربرای بالا بلندش/برای کاربرای گیسوکمندو/برای خوشگلای ابرو کمندش/برای خنده های گهگداری/برای جمله دغدغه ست تو داری/برای اینکه تاپیکزدن نداره/برای کاربری که غصه داره/برای عقاید و فرق و جنجال/برای شوخی ها وکاربرای بیمار/برای ممدی که پوششش دخترونه ست/برای جغدهای شب بیدار/برای لذت ،تاپیک ممنوعه/برای ناخنی کهپر ز گیسه/برای کاربریم کاربریت کاربرامون/برای طرز فکر دوران سلجوقه/برای هانده ایی که شبیه اش زیاده/برای زود باور های ساده/برای کاربرای علم و غیب دارُ/برای کاربرای خان زاده😃 حالا که خوندی و نیشت وا شد😂واسم دعا کن حال دلم خوب شه توکارم موفق بشم و خوشبخت شم.🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸من دیگه حالم خوب نمیشه🍃سایتی که تا هستی بهت کمک نمیکنن ولی وقتی خبر مرگت بهشون میرسه میان تو تاپیک آخریت قربون صدقه ات میرن و برات گریه زاری میکنن بدرد نمیخوره🍃بدرود.
ماه دهه هشتادیا نتیجه تربیت شما دهه پنجاه و شصتیم اینو یادتون نره😌
یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿