2777
2789
عنوان

بحث راجب گستاخی نسل جدید❌😶

| مشاهده متن کامل بحث + 1578 بازدید | 102 پست
خو دور بر من اینجوریه چه طرز حرف زدنه🙄

چی گفتم مگه😐😐

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم ۱۷ سالمهتا الان که دختر خوبی بودم🙄 حرف گوش کن با ادب و...ولی شاید باورتون نشه از همین چند د ...

والا منم خیلی وقتا به این موضوع فکر میکنم 

ولی خب شخصیتا باهم فرق داره دیگه

سعی میکنم در کنار رفتار محترمانم تو سری خور هم نباشم و به موقعش حرفمو بزنم

ممنووونم مهربون🩵♥️ لطف میکنی اگه بیشتر بگی🩵♥️ تقریبا همه رو رعایت میکنم غیر از اوقات فراغت کافی. ...

کتابی که گفتم حتما بخون عالیه

شرایطتون سخته اما کمبود وقت رو می تونی با کیفیت حل کنی

یه تایمی تو هفته یا ماه برای هر کدوم اختصاصی بذار که فقط خودت باشی و اون

بسته به علاقش ببرش شهر کتاب یا پارک یا کافه با هم حرف بزنید این خیلی عالیه یا مثلا دو نفری آشپزی کنید یا کیک بپزید یا...

رابطه شما با همسرتون مهم ترین مساله ست که دوستانه و در صلح و آرامش باشه

سعی کنید یه تایمی بذارید حتما کتاب بخونید با بچه ها

شده یه ربع

هر کسی کتاب مورد علاقه خودش رو

ورزش حتما بفرستید بچه ها رو هر طور ممکنه براتون

در مورد خط قرمزها که گفتم به حس زیبایی خواهی دخترها در حد معقول احترام بذارید و اجازه بدید

غذا خوردن خانواده با هم خیلی مهمه و این که تو اون تایم تی وی خاموش باشه حتما

بازم سوالی داشتید در خدمتم

هر نسلی خوب و بد داره چرا همه رو به یه چشم میبینید؟ بعدشم نسل دهه هشتاد جزو باهوش ها بودن و معدود نس ...

زیر بار حرف زور رفتن خیلی فرق داره با آداب اجتماعی و تعامل سالم بلد نباشی برقرار کنی اتفاقا آدمی که میخواد بره تو جامعه باید بلد بشه حرف دهنش رو بفهمه

و تنهایی عجیب چشمهایش بیش از هرچیزی مجذوبم کرد...👀

من خودم ۱۷ سالمهتا الان که دختر خوبی بودم🙄 حرف گوش کن با ادب و...ولی شاید باورتون نشه از همین چند د ...

عزیزم چرا بد متوجه شدی نباید بزاری حقت پایمال بشه نه هم حق کسی رو بخوری به آدم مظلوم زور گفتن خوبه؟این چیزی که من منظورم بود چنین کاری کرد با من و زورم اومد 

نوجوونن و کم عقل تحت تاثیر حرف هم سالاشون هستنبزار بزرگ بشن برن توی اجتماع چندتا اداره و صاحبکار بر. ...

فدا قلمت عزیزم

زیر بار حرف زور رفتن خیلی فرق داره با آداب اجتماعی و تعامل سالم بلد نباشی برقرار کنی اتفاقا آدمی که ...

درسته موافقم ولی خب منظورم این بود که همه رو به یه چشم نبینیم با تشکر.

دلا خو کن به تنهایی که از تن ها بلاخیزد 

این مملکت به ادم دریده نیاز داره ، بقیشو خودتون برین نمیتونم خیلی توضیح بدم

دقیقاً مودب باشی فرقی نمیکنه چه نسلی هستی وقتی با پرخاش و پرویی صحبت می‌کنی بقیع نمیشنن نکات کن یا سرشون خم کنن جلوت نسل ما توی جواب دادن وقتی لازمه جوابت میدن

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم و به زودی نامزد رسمی میکنم💍 . عاشق خانواده ام هستم👩‍❤️‍👨 .با کلی خاطرخواه با وجود سختی و چالش با نامزدی مون موافقت کردن💞 .هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.

بیشتر ببینید
من چون هر ۳ هم سنن و ۱۱ سالن و هر ۳ بخاطر نارس بودن حین تولد،بلوغ زودرس دارن،خیلی خیلی حواسم هست توچ ...

انشالله عاقبت بخیر شن 🤲

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بیشتر ببینید