2777
2789
عنوان

بحث راجب گستاخی نسل جدید❌😶

| مشاهده متن کامل بحث + 1558 بازدید | 102 پست

همشون بد نیستن اتفاقا من نسل جدیدو دوست دارم با همه فرق دارن 

اما این مدلیا تو تمام نسلا بودن ربطی به قدیم جدید نداره مثلا یکی اینجا میگفت از ۱۴ سالگی وارد رابطه شدم تا بیست سالگی اخرشم مثل دستمال کاغذی منو انداخت سطل اشغال 

خیلی هم شخصیت دریده و کثیفی داره و دائم درحال فحاشیه خب دختری که از ۱۴ سالگی بیفته تو این راه ها معلومه ایندشم این میشه

خدایا بزرگیتو شکر مرسی که هستی 😍☺️.         خدایاهزاران بار شکرت 😍😍😍😍امضام ناراحتت میکنه؟ نوش جونت غیر ایرانی  از این ناراحتی بمیر 😄 ایرانی شاید از اسب بیفتد اما....... از اصل هرگزززززز ✌️

بیشتر ببینید
ما چندتا دهه هشتادی و نودی داریمخدایی خیلی خوب و با ادبن

ببخشین که میپرسم،یکم کنجکاو شدم

میتونین بگین چرا اسمتون رو گزاشتین mj؟

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز یه دهه چندین سال از خودم بزرگ تر بهم گفت که نخور وگرنه میزنم توی دهنت چرا چون از خودم دفاع کردم چون نسل من وقتی حقیقت گفت و اوشون گفتن من نگفتم انکار کردن خواست من رو توهمی جلوه بده دفاع کردم از خودم ما نسل هشتاد از شما ها جز اینکه تو سر بقیه بزنین ندیدیم گستاخی کنین پرو باشید توقع احترام نداشته باشید چون از بس احترام نسل شما گذاشتیم و بد دهن بودید حالم ازتون بهم میخوره

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم و به زودی نامزد رسمی میکنم💍 . عاشق خانواده ام هستم👩‍❤️‍👨 .با کلی خاطرخواه با وجود سختی و چالش با نامزدی مون موافقت کردن💞 .هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.

بیشتر ببینید

من دهه ۷۰ ایم آروم و مطیع خانواده اما خواهرم متولد ۸۵ با اینکه واقعا مودبه و با احترام رفتار میکنه اما خب حرف زور تو کتش نمیره و سریع مقابله میکنه و یه جورایی حرف حرف خودشه  به نظرم اینطور بهتره 

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️
بیشتر ببینید
ما دهه شصتیا که ازدواج کردیم بچه هامون دیگه یا دهه هشتادین یا نودی واقعا ادم از رفتاراشون خجالت میکش ...

من بخاطر این مسایل حتی شهرم رو دوبار عوض کردم خداشاهده. از دو شهر که نوجوون ها ‌خیلی بی بند و بار بودن،رفتم شهری که بی بند و باری و اعتیاد و...کم هست...ولی بازم هست

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

انقدر تو این گوشیا تو گوششون میخونن که چمدونم زندگی خودته ،بدن خودته ،هیچکس غیر از خودت مهم نیست،حرف هیچکی براتون مهم نباشه واز اینجور حرفا والا دیگه مادر پدرم چیزی ب صلاحشون میگن بچه مثل چی میپره بهشون 😂اصلا احترام براشون معنی نداره 

آخه زمان ما که تو مدرسه حق نظر داشتیم . و میگفتن تحت هر شرایطی احترام بزرگ تر های اطرافمون رو نگه د ...

من پسرم دهه هشتادیه خیلی مهربونه دل رحمه دست و دل بازه ولی دیگه تو جامعه که میرن بچه ها یسری رفتار سمی از هم سنای خودشون یاد میگیرن امیدوارم عاقبت بخیر شن خیلی نگرانم

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بیشتر ببینید
آره چرا نمیشهاول شوهرم و خودمهاون کاربریم هم jsاول اسم و فامیلمه

آهان

فکر کردم رپ فن هستین😁آخه اسم یکی از رپر های نسل یک mjعه

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

نسل های قبلی میگن ما نسل سوخته ایم 

این نسل نمی خواد به عاقبت نسلای قبل دچار بشه ، هر کی بخواد بسوزونشو میسوزونه 😂

قبول دارم که خیلی جاها از حد میگذرن ولی حقیقت اینه که رفتارشون برای نسلای قبل قابل پذیرش و قابل درک نیست چون نسلای قبلی زیادی حرف گوش کن بودن ، به خاطر جنگ و سیستم اموزشی و... خشونت دیده بودن و سرخورده شده بودن ولی این نسل بسیار شیطون و کنجکاو و قانون گریزه 

به سادگی تحت سلطه در نمیاد و زیر بار هیچ حرفی نمیره

نسلای قبل از اونور بوم افتادن ، نسل زد از این ور بوم

محجوب و مودبن.و چشم و گوش بسته. اطرافیان بهم میگن باید کمی بیاریشون توباغ که طعمه ی گرگ ها نشن. من ...

اول از همه باید باهاشون رابطه دوستانه داشته باشی(نه که دوست باشی چون دوست نمی تونه تربیت کنه)

خودت پایه شون باشی

آنقدر امن باشی براشون که همه چیزو بهت بگن

خط قرمزایی که براشون تعیین می کن زیاد نباشن ولی پاش بمونی (بهشون آزادی های بی خطر رو تا جایی که میشه بدی)

خودت همه چیز رو براشون بگی تا دنبال منابع اطلاعاتی غلط نباشن

خونه محل امن و آرامش شون باشه

تفریحات جذاب و سالم برای اوقات فراغت داشته باشن

تا حد ممکن مستقل باشن با توجه به سن شون

محبتت رو با هر روش ممکن نشون بده بهشون

فضای مجازی خیلی مهمه که چطور استفاده بشه

اگه دوست داری بیشتر بگم

کتاب "از دخترت قهرمان بساز" رو حتما بخون

واسه من عالی بود

من بخاطر این مسایل حتی شهرم رو دوبار عوض کردم خداشاهده. از دو شهر که نوجوون ها ‌خیلی بی بند و بار بو ...

تا این فضای مجازی و اینترنت باشع نوک کوه هم بری باز یه چیزایی یاد میگیرن منم مث شمام بخدا زدم ب دل کوه و روستا اصلا ادمای بیرونو میبینم چ بزرگ چ بچه خالم بد میشه اصلا دوست ندارم برم بیرون بی بند و باری داره موج‌میزنه

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بیشتر ببینید

نسل شما تربیتشون کرده دیگه😐😂

بعدم دهه شصتی ها و هفتادیا هم یه ایراداتی دارن ، مهمترینش ارزش قائل نشدن واسه نظرات مخالفشون ، نداشتن مهارت گفتگوی مسالمت آمیز و تلاش مداوم برای ایجاد چالش های عجیب و غریبه

طبیعتا به همه قابل تعمیم نیست ، ولی به خاطر سبک تربیتیِ "اطاعت بی‌قید و شرط" از والدین و معلم و... ، دیگه نه خودشون مهارت درست اظهار نظر کردن رو دارن و نه بلدن با بقیه درست تعامل کنن

دوباره عرض میکنم" درمورد همه صدق نمیکنه" و "دلیل هم بر این نمیشه که نسل جدید بهترن" ، ولی خب به هرحال اینم یه فکته که هم تو مجازی و هم تو دنیای واقعی میشه مصادیقش رو پیدا کرد🤌🏻

شمع بزم افروز را از خویشتن سوزی چه باک؟

گستاخی با اینکه بتونی صحبت کنی و حرفت رو بزنی خیلللللی فرق داده مشکل نسل جدید اینه تفاوت این دو تا ر ...

با اختلاف بهترین تعبیر و توصیف از نسل جدید 

آفرین لذت بردم از سطح درکتون

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
بستگی داره اگر یه ادمی بی دلیل به اینو اون بپره بله رفتارش کاملا زشته ولی اگر بزرگتری احترام نزاشت ت ...

عزیزم بی مسئولیتی و گستاخی منظورمه بی دلیل بی ادبی و پریدن به اسم شاخ بودن و کسی جراعت نداره چیزی بم بگه

و تنهایی عجیب چشمهایش بیش از هرچیزی مجذوبم کرد...👀