2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر و مادرم عمری زحمت کشیدن و بچه بزرگ کردن ،کلی باغ و زمین گرفتن ،برای همه ی بچه هامون تمام توانشون رو گذاشتن الان هر کدوم به نوبه ی خودشون دارن بهشون بی احترامی میکنن امروز بابام داشت گریه می کرد💔

پدر و مادرم عمری زحمت کشیدن و بچه بزرگ کردن ،کلی باغ و زمین گرفتن ،برای همه ی بچه هامون تمام توانشون ...

تو میتونی هواشونو داشته باشی؟؟ من شرایط مشابه دارم مامانم پیر و تنهاس بچه ها هیچکاری نمیکنن فقط منم

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
آره اما زندگی بی مهر و محبت خیلی سخته خیلی

کاملا درک میکنم چی میگی چون خودم تجربه دارم 

ولی خب چه میشه کرد زندگیه 

یکی میبینی یه عالمه ثروت داره اما دریغ از یه ذره خوشی و محبت یکی دیگم با اینکه زندگیش پر از مهر و محبته اما مشکلات مالی داره 

ولی اینو همیشه بدون هیچکس بدون مشکل نیس هممون تو زندگیامون یه نوع کمبودی داریم 

خدای عزیزم ممنونم بابت همه چیزهایی که بهم دادی 🦋🦋🦋❤️❤️✨✨✨🌄

تو میتونی هواشونو داشته باشی؟؟ من شرایط مشابه دارم مامانم پیر و تنهاس بچه ها هیچکاری نمیکنن فقط منم

آره من هر روز میرم پیششون و وقتی قصه خوردنشون رو میبینم دق میکنم ،فکر کن خواهر و برادر بزرگم با هم دعوا دارن بعد هر کدوم به نوبه خودشون میان حرف بار پدر و مادرم میکنن

کاملا درک میکنم چی میگی چون خودم تجربه دارم ولی خب چه میشه کرد زندگیه یکی میبینی یه عالمه ثروت داره ...

میدونم اصلا کل دنیا بی خود شده چقدر دلم یه خانواده گرم و صمیمی میخواد یه پدر و مادر خوشحال 🥺

آره من هر روز میرم پیششون و وقتی قصه خوردنشون رو میبینم دق میکنم ،فکر کن خواهر و برادر بزرگم با هم د ...

ای بابا میفهمم چی میگی من خودم خواهر برادرام خیلی ببخشیدا بی درک و عوضی هستن ... چه میشه کرد باز خوبه شما رو دارن

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم