2777
2789
عنوان

بحث راجب گستاخی نسل جدید❌😶

1552 بازدید | 102 پست

واقعا متحیرم نسل راهنمایی و دبیرستان انقدر ببخشید دریده و تندخو و پر رو هستند اصلا ذره ای بزرگ و کوچیک و حتی احترام حالیشون نیست بنظرم خودتونم شاهد بودید بچه ها من آدمی ام که با همه مدارا میکنم و به کوچیک و بزرگ احترام میزارم و درک میکنم و بگو بخند اما این نسل.... 

و تنهایی عجیب چشمهایش بیش از هرچیزی مجذوبم کرد...👀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

در همه نسل ها بچهای خوب و بد بوده 

هر نسل که اومد رو کار یه سری بدی داشت یه سری خوبی 

ولی نود 

کلا تو دست پاشون گوشی و اینترنت و فضای مجازی بوده 

یه لول دیگه ان

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد

اتفاقا بنظرم کار درستی میکننتو سری خورد بودن ما خوب بود؟ اینکه به هرکسی اجازه دادیم هرجور میخواد رفت ...

نه مثل شماها نه مثل اینا

حد وسط 

همه ی باغ و بهارم بنویسید حسین🌹♥🌹

حد وسط خوبه

نه تا جایی که حقت رو بخورن

نه جوری که حرمت ها شکسته بشه

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
بیشتر ببینید

اره واقعا ادم خجالت میکشه باهاشون حتی حرف بزنه بی ادب و گستاخ (نه همشون)یسریاشون خانواده هاشون رهاشون کردن انگار تو جامعه 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بیشتر ببینید

دیشب پارک بودم با بچه های۱۱سالم. دوتا دختر ۱۰،۱۱ساله یا کمتر داد میزدن میگفتن پسر موفرفری و قدبلند نباشه کنسله. نگاه کردم دیدم افتادن دنبال یه اقای بلند و فرفری و حدودا ۳۰ ساله. دخترامم نگاه میکردن.میترسم یاد بگیرن😭

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

مگ نسل ما ک اروم بودیم و احترام بزرگ تری نگه میداشتیم خیری دیدیم؟

دهه هفتادیم و بنظرم ب هرکس در حدشخصیت وشعورش باید احترام گذاشت نع سن وسالش

کابری سوم 😒حتی نمیدونم سر چی تعلیقم کردی نینی یار