2777
2789

حدودا یکسال و نیم شاگردشم مربی خوبیه رابطم باهاش در حد معموله اما اینم بگم منو ترینر خودش میدونه ولی کلا توی مجازی بعضی موقعها استوریشو ریپلای میزنم باهام خوبه ولی بعضی وقتا یکم دیرتر میرسم کلاس حتی نگاهم نمیکنه بهم سلام کنه یا مثلا به دوتا ترینر دیگه میگه بیاین جلو وایسین به من نمیگه البته از قبل با اونا صمیمی بوده.حالا چن روز پیش استوری گذاشت انقد روز مونده تا تولدم(منم از استوریش فهمیدم)بنظرتون چیزی براش بگیرم؟یا به بچه ها بگم باهم براش یچیزی بگیریم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ،بزار روابط همون‌جوری رسمی پیش بره ،اینجوری کلا موفق تری ،

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝
خوبه والا من میرم ۲۵۰۰ تازه مثلا یه جای قیمت مناسب خیلی معمولی پیدا کردم که شد این قیمت!

چن جلسه؟من ۱۲ جلسه ک میشه یک ماه و نیم .  جای دیگ نپرسیدم اطلاعی از قیمتا ندارم گفتم شاید گرونه