2777
2789

یک ساله از شوهرم جداییم

سه تا بچه ام پیش پدرشونن

تا الان یکیشون پیدا نمیشد مهریه حکم قطعی اومده 

زنگ زده یه خونه برام میخره )برادرش زنگ زده)

اندازه یه مغازه زمین داره گفته همونو بفروشه خونه بخره!!!!ماشینم شاید 

بچه ها رو بگیرم خرجشونم بده ولی من اعتماد ندارم چون می دونم پیش من بیان درست خرج نمیده 

برادرش بهم گفت از اول مشکل داشتی تمیز نبودی آشپزیت خوب نبود وقتی مرد تامین نباشه چرا بره بیرون 

دلم شکست همه چی انداخت گردن من و گفت لیاقت نداشتی 

اونا فقط میخوان از بچه ها رهابشن اون بچه ها حقشونه توی رفاه باشن پیش من بیان دیگه یادشون نمی کنن و اجازه نمیدن بهش درست خرج کنه

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هرچقدر بی‌احترامی کرد تو خوشحال باش

بی احترامی بیشتر یعنی بیشتر سوزوندیش بیشتر حرصین اتیش زدی

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

ریدم دهن برادر شوهرت

مرد تاااامین نباشه؟ اینایی که برادرشوهرت گفت همش نشانه های یه کلفته

تمیز نبودی اشپزیت خوب نبود و کوفت

شوهره واسه زندگی چیکار کرده؟لابد برادرشوهرت معتقده داداشش همینکه نر بوده دستشم درد نکنه

تمیز نبودی؟؟؟برادرشوهرت چطور میدونه؟؟؟

با وجود اون ۳ بچه همیشه ترو تمیز بوده خونه ام 

بعد هم اون اصلا خونه من نمیومد مگه مهمون بودن که غذاهام عالی و خونه تمیز حالا خونه خودش اصلا نمیشد راه بری بس که نامرتب

اگ قید کنید نفقه رو باید بدن بچه به مادر بیشتر نیاز داره اگ برات خونه میخرن من جات بودم بچه هامو پیش ...

نفقه زیاد نمیدن 

پدرشون پولداره و خوب خرج می کنه الان پیش من بیان از ترس من نمیده 

بنظر خودم تو این نا امنی پدر وجودش مهمتره مسئولیت برا یه،زن سختتره