2777
2789
عنوان

بحث راجب گستاخی نسل جدید❌😶

| مشاهده متن کامل بحث + 1557 بازدید | 102 پست
اتفاقا بنظرم کار درستی میکننتو سری خورد بودن ما خوب بود؟ اینکه به هرکسی اجازه دادیم هرجور میخواد رفت ...

بحث تو سری خور بودن نیستن بحث بیشعوری  هست دیگه انقو بیشعور  بودنم خوب نیست 

خیلییییی زیادن. حداقل ۷۰ درصدشون همینن

ما دهه شصتیا که ازدواج کردیم بچه هامون دیگه یا دهه هشتادین یا نودی واقعا ادم از رفتاراشون خجالت میکشه 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاشون دوست باشی، بهشون احترام بذاری معمولا باهات راه میان مگر استثنا یکی دونفر پیدا شن که ذاتن شرن

ولی معمولا با این نسل باید با درک و دوستی وارد بشی و خودتو جوری نشون بدی که با علایق و سلایق اونا همخونی داشته باشه حتی اگر قبول هم نداری

و اینکه باهاشون اصلا بحث نکنی که بی فایده است

تربیت تاحدودی تاثیر داره ولی بستگی به ذات بچه داره دخترعمه ی من کلاس هفتمه پدرمادرش تحصیل کرده باشخصیت ادمای خوب اما حتی خواهربرادراش عاالی اما این یک نمونه ی نادر تو فامیله که اصلا اعجوبس به شدت بیتربیت وعیرقابل تحمله این بچه

خود پدرمادرش میگن ماکجااشتباه کردیم این شد البته خب اینم که بچه آخره بی تاثیر نیس زیادی لوس شد

نگران نباش عزیزمتربیت بچه هاتون دست شماستاینو از سر تجربه میگم

محجوب و مودبن.و  چشم و گوش بسته. اطرافیان بهم میگن باید کمی بیاریشون توباغ که طعمه ی گرگ ها نشن. من نمیدونم چطور براشون توضیح بدم که این روابط دوستی تواین سن ، خوب نیست

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
اتفاقا بنظرم کار درستی میکننتو سری خورد بودن ما خوب بود؟ اینکه به هرکسی اجازه دادیم هرجور میخواد رفت ...

کاردرستی تاحد بله رفتارشون خوبه حقشون میگیرن ولی حق گرفتن نه با زبون درازی بی ادبانه حرف زدن خودم یه خواهر تواین رنج سنی دارم فوق‌العاده بی ادب واقعا احترام نه پدرومادر م نه من ک ازش بزرگترم داره متاسفانه هرکاری میکنی نتیجه عکس داره اصلا موافق خیلی از رفتارشون نیستم 

خداجون شکرت🦋❤️وزن فعلی ۶۷وزن هدف۵۵😍🤗

من دهه هفتادی هستم ولی بچه های پررو و گستاخ و شر تو دبستان و راهنمایی و دبیرستان زیاد دیدم بچه های خوبم دیدم

نمیشه گفت همه دهه هشتادی ها و دهه نودی ها بدن بچه های خوبم بینشون هست همون طور که دهه های قبلی هم بد و خوب داشتند 

جواب بعضیا رو نمیدم چون اونا در حد من نیستن😏

اره واقعا ادم خجالت میکشه باهاشون حتی حرف بزنه بی ادب و گستاخ (نه همشون)یسریاشون خانواده هاشون رهاشو ...

آخه زمان ما که تو مدرسه  حق نظر داشتیم . و میگفتن تحت هر شرایطی احترام بزرگ تر های اطرافمون رو نگه داریم و رو حرفشون حرف نزنیم 

بعضی خانواده ها به جبران اون می خوان بچه شون جواب همه رو بده  و فکر می کنن چه بچه زرنگ از عهده بدری 

چند ساله دیگه میفهمن. چقدر این نوع تربیت به ضرر خودشون و بچه خودشون بوده 

نه مدل ماها 

نه اینا 

ولی من خودم دهه شصتی ام،این دهه هشتادی هاخیلی دوست دارم افکارشون خیلی دوست داشتنیه،آدمای خوبی ان ،ایشالا که دهه نودی هم دوران بلوغ شون روبگذرون وازآب وگل دربیان 

مامان یه گل دختر قشنگ،که خدا از بهشت آوردتش توزندگیم،ازروزیکه اومده همه زندگیم بوی بهشت گرفته،منتظردومین معجزه شم ،خدایابه دستهات خیره شدم بازم طعم مادری روبهم بچشون😍

بیشتر ببینید

من خودم بااینکه هشتادی ام ولی خانوادم جوری بزرگم کردم که مثل خودشون تو سری خور شدم و هیچ وقت نمی تونم جواب بی احترامی بقیه بدم 

بعضی از هم نسلی هام یا حتی کوچیکتر می بینم واقها لذت می برم که این همه ازحقشون دفاع می کنن و... 

ولی جدا از اینا یه سری ها هم هستن موقعی می بینم واقعا ناامید میشم اینا یه سری چیزا رو اشتباه متوجه شدن بخاطر همین اینجوری رفتار میکنن امیدوارم بتونم بچمو جوری تربیت کنم از نوع دوم بشه 

خدایا امید از من معجزه از تو🤍