واقعا متحیرم نسل راهنمایی و دبیرستان انقدر ببخشید دریده و تندخو و پر رو هستند اصلا ذره ای بزرگ و کوچیک و حتی احترام حالیشون نیست بنظرم خودتونم شاهد بودید بچه ها من آدمی ام که با همه مدارا میکنم و به کوچیک و بزرگ احترام میزارم و درک میکنم و بگو بخند اما این نسل....
و تنهایی عجیب چشمهایش بیش از هرچیزی مجذوبم کرد...👀
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگر یه ادمی بی دلیل به اینو اون بپره بله رفتارش کاملا زشته
ولی اگر بزرگتری احترام نزاشت تحقیر و توهین کرد چرا نباید جوابشو داد؟ چرا باید سکوت کرد؟ چون بزرگتره؟ اتفاقا چون بزرگتره باید رفتارش درستتر باشه کاملتر و عاقلتر باشه
اتفاقا بنظرم کار درستی میکننتو سری خورد بودن ما خوب بود؟ اینکه به هرکسی اجازه دادیم هرجور میخواد رفت ...
بی ادبن زرنگ نیستن
🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقهای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند، بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد. 🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش. 🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد