2777
2789

من با دوست پسرم که استاد دانشگامه سر اینکه فقط روزی دوبار بهم پیام میداد اخر هفته ها میرفت کوه دوروز پیداش نبود قهر کردم بعدش فرداش اومد از من عذر خواهی کرد ولی من جوابشو ندادم بعد پیام عذر خواهیشم ۴بار دیگه پیام داد ولی بازم جواب ندادم ۵روز گذشت دیدم یکشنبه بهم زنگ زده ولی بازم جوابشو ندادم فرداشم یعنی دوشنبه من باهاش کلاس داشتم دقیقا روز قبل کلاس بهم زنگ زده بود

امروز که اومد سر کلاس اولش زود درس شروع کرد بعدش توی وسط کلاس هی میخندید الکی یعنی اصلا دفعه های پیش تو کلاسش انقد نمیخندید خدایی

بعدشم قبلا که باهم دوست بودیم من روی یه دختره حساس شده بودم یه بارم گفتم که ماده هارو به این نده بخونه به جاش یکی دیگه بخونه اونم اومد دفعه بعدی داد به یکی دیگه حتی بهمم گفت خوب بود رفتارم امروز منم گفتم مرسی

امروز که قهر بودیم به همون دختره باز گفت ماده هارو بخونی قشنگ میتونست به نفر قبلی بگه ولی نگفت

این کاراش یعنی چی؟

اینکه رو اون دختره من حساس بودم ولی بازم داد ماده رو اون بخونه منظورش چیه؟

چرا سر کلاسم این دفعه هی میخندید؟

اگرم باهاش میخواد دوست بشه این جلب توجه دیگه چیه بره بهش پیام بده دیگه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .