2777
2789
عنوان

این رفتارا یعنی چی اخه اصلا مهم بودم یا نبودم

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 42 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رک باشم براش انقدر مهم نیستی یا یه جای دیگه سرگرمه که مرتب ارتباط نداره باهات ینی دو روز غیب شدن اصل ...

اره موتفقم فکر نمیکنم استادش قصدش جدی ازدواج باشه وگرنه بیشتر باهاش بود برای سرگرمی میخوادش

اهان یعنی فقط رفتارای من اشتباهه؟؟اخر هفته ها دوروز نبود کلا این مشکل نیست؟

نه هر انسانی احتیاج داره یه تایمی تنها باشه در اختیار خودش باشه تو اگه زرنگ دانا باشی یه جوری نشون میدی نبودش تو دوروز واست مهم نیس هر چه بفهمه وابسته تری دورتر میشه بقول دکتر انوشه آویزان باشی گریزانه ازت گریزان باشی اویزانه❤️

خب چرا دیگه ۵بار غرورشو له کرد درمقابل من؟

بازی کردن دوس داره داشتم تجربه های مشابه...وقتی ک باید باشه بازی در میاره و مثه آدمیزاد نیست بوذنش یا بی محل میکنه یا غیب میشه یا یه رفتارایی داره ک تو حس میکنی به اون خوبی ک باید باشه نیست به روشم بیاری کلا کتمان میکنه و از این دست رفتارا بعدش ک تو دور میگیری باز میپیچه به پروپات ...این آدما دنبال بازین و بودن باهاشون یه چرخه ی باطله ربطیم به سنو سال نداره من اینو با یه پسر سی و سه ساله ام تجربه کردم ک دارم بهت میگم کاملا میفهمم شرایطت چجوریه عزیزم...بعد تو با خودت میگی شاید من اشتباه کزدم شاید این بار اوکی شه درست شه ولی این قضیه ادامه داره و خط پایانی درش نیست عسلم