2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم اسمش چیه تنگ کردن واژن وبالاکشیدن مثانه ولابیا پلاستی

عزیزم بگو چی میخوایی مشکلت چیه زایمان طبیعی داشتی ؟ اونکه تومیگی لابیا پلاستی هم یه چیز دیگس کلا 

مامان ۲ تاپسر شیطون و یه دختر دسته گل خدا جونم مرسی بابت هدیه های قشنگت 💚💚💚 
عزیزم بگو چی میخوایی مشکلت چیه زایمان طبیعی داشتی ؟ اونکه تومیگی لابیا پلاستی هم یه چیز دیگس کلا

اره زایمان طبیعی داشتم تکرر داراروعفونت مقاوم به درمان دارم گفتم دیگه تنگی وبالاکشیدن مثانه ولابیاپلاستی باهم

💚💜اللهم صل علی محمد وآل محمد💜💚
اره زایمان طبیعی داشتم تکرر داراروعفونت مقاوم به درمان دارم گفتم دیگه تنگی وبالاکشیدن مثانه ولابیاپل ...

خب همه اینا رو که باهم نمیتونی انجام بدی هر کدوم عمل جدا گونه داره لابیا پلاستی رو نمیدونم ولی من واژینو پلاستی انجام دادم زایمان طبیعی داشتم ۲ تا یه کوچولو هم بی اختیاری ادرار مثلا موقع عطسه اگر مثانه پر بود چندقطره نشت ادرار داشتم این مشکلمم همزمان خوب شد از وقتی واژینوپلاستی انجام دادم

خب همه اینا رو که باهم نمیتونی انجام بدی هر کدوم عمل جدا گونه داره لابیا پلاستی رو نمیدونم ولی من وا ...

خب دردش ومراقبتش چطور بود میشه بیشتر توضیح بدی من شنیدم دردش خیلی طاقت فرساس

خب همه اینا رو که باهم نمیتونی انجام بدی هر کدوم عمل جدا گونه داره لابیا پلاستی رو نمیدونم ولی من وا ...

هزینش چقد بود کی عمل کردی و چه مدت طول کشید تا کامل خوب بشی ومعذرت میخوام موقع رابطه چه تغییراتی حس میکنی زیاد تنگ که نمیشه؟چون شنیدم زیاد تنگ میکنن رابطه سخت میشه

خب دردش ومراقبتش چطور بود میشه بیشتر توضیح بدی من شنیدم دردش خیلی طاقت فرساس

دردش قابل تحمل بعصی ها پیاز داغش رو زیاد میکنن من تو مطب انجام دادم تنگ کردن واژن بانخ اسم ساده اش هست بی حست میکنه موقع عمل چیزی نمیفهمی برای بعدش هم آنتی بیوتیک و مسکن میده دردش قابل تحمل ببین زایمان طبیعی که کردی بخیه زدن برات چجوری بود ؟مثل مراقبت اون بخیه ها هیچ فرقی نداره حالا یه عده میگن طاقت فرسا دقیقا منظورشون چیه من نمیدونم روز اول فقط درد داری فقط باید یکی مراقبت باشه زیاد نشست وبرخاست نکنی بنظرمن ارزشش رو دارهعلاوه بر تنگ شدن کامل واژن ظاهرش هم زیبا و جمع و جور میشه مثل دختر بچه ها و بی اختیاری ادرار هم اگر شدید نباشه عالی میشه انجام بده می ارزه

هزینش چقد بود کی عمل کردی و چه مدت طول کشید تا کامل خوب بشی ومعذرت میخوام موقع رابطه چه تغییراتی حس ...

از من ۲ سال پیش ۵۵۰۰ گرفت تا وقتی که بخیه ها بیوفتن طول میکشه باید تحمل کنی موقع جوش خوردن بخیه ها احساس خارش زیادی داری که طبیعیه چون داره جوش میخوره گوشتت این مرحله بنظر من سخت ترینش بود  ۱ ماه رابطه نداشته باشی  رابطه اولت کمی سخت میشه انگار که کیپ شده وراهی نداره ولی دوسه بار بگذره اوکی میشی تغییراتش کاملا مشخصه خودت هم احساس خیلی خوبی خواهی داشت همسرت هم که دیگه خیلی خوشش میاد