2777
2789
عنوان

این رفتارا یعنی چی اخه اصلا مهم بودم یا نبودم

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 42 پست

حق داره

ببین مردها یک ظرفیتی دارن

تا یک‌جایی میتونن اون بی‌محلی رو تحمل کنن اگه از حدشون رد بشه قیدت رو میزنن

و اگه این رفتارها برای اینه که حرصت رو در بیاره و تو از اون طرف بخوای مقابل به مثل کنی در عرض یک هفته رابطه‌تون تمومه

غرورش رو له کردی و اون هم به سازت رقصیده این وسط هم یکم زیادی ناز کردی ولی الآن دیگه بریده قشنگ مشخصه

به نظرم رابطه رو خراب کردی

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

فقط به خاطر اینکه با دوستاش میره بیرون چندین بار غرورشو له کردی، پسرا هم مثل ما عزت نفس دارن آسیب روحی میبینن، سر کلاس که الکی میخندیده مشخصه معذب بوده، احتمالا این ماده و این دختره که میگی براش اهمیتی نداشته و یادش نبوده، بنظرم رابطه رو خراب کردی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جوری با استادتون دوست میشید ... چرا استادای ما بالای ۶۵..۷۰ سال سن داشتن

من استادام ۹۰ درصدشون جانباز بودن

یا پا نداشت یا چشم 😅😅😅

ولی از حق نگذریم خارج کشور درس خونده بودن و علم داشتن ب معنای واقعی کلمه سواد داشتن  

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بیشتر ببینید
من استادام ۹۰ درصدشون جانباز بودنیا پا نداشت یا چشم 😅😅😅ولی از حق نگذریم خارج کشور درس خونده بودن ...

😂

اره استادای ماهم همه پر وفسور و با جذبه بودن .... سرکلاس جدی بودن پوستمون و میکندن ..انصافا خیلی جیزا یاد گرفتم ازشون ممنونشونم هستم 

برام جالب بود تو کلاس با استادم دوست بشم ما مثل اسب کار میکردیم سرکلاس  

محیط ها ناسالم هست خانما وارد روابط آزاد بدون اطلاع خانواده ها نشینن آسیب میبینید صدمات داره حتی فکرخالیش راجبه این روابط آزاد اصلا بیهوده وبدترین آسیب ها داشته داره افکارتون هم درگیر میشه از هدف هاتون دور میمونید خانما این روابط ازاد ،پوچ هستن

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
اون پیشنهاد داد یا تو خیلی می خوام طریقه اشناییتونو بدونم

منو سال پیش توی کلاسی که باهاش داشتم نزدیک ۱۰دقیقه فقط سرکلاسش موندم زود رفتم

بعد توی گروهی که ما استاداروهم اضافه میکنیم توی واتساپ شماره هممون هست شمارمو پیدا کرد دقیقا سوار مترو که میخواستم بشم بهم پیام داد که واقعا ازت خوشم اومده ۳بار جواب منفی بهش دادم ولی دست برنداشت

رک باشم براش انقدر مهم نیستی یا یه جای دیگه سرگرمه که مرتب ارتباط نداره باهات ینی دو روز غیب شدن اصلاااا جالب نیست...منتها از بازیم خوشش میاد واسه همین داد اون دختره بخونه ک تو حرصی شیو یه سری هیجانات بوجود بیاد