2777
2789

منم ۲ بار زایمان طبیعی دومی رو ۵ ماهه طببعی کردم موقع رابطه درد دارم موقع بخیه زدن گوشتم ناجور جمع کرده همونجوریم جوش خورده موقع رابطه یکم درد دارم تیر میکشه نمیدونم چیکار کنم خوب بشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب همه اینا رو که باهم نمیتونی انجام بدی هر کدوم عمل جدا گونه داره لابیا پلاستی رو نمیدونم ولی من وا ...

ادرارت اینطور نبود که مستقیم بیاد پایین تو دستشویی؟ 

من قبلا ادرارم از سنگ دستشویی میرفت بیرون، اما الان فقط مستقیم میاد نمیدونم چرا یکساله فهمیدم اینطورم

نمیدونم مثانم اومده پایین یا نه

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 

ادرارت اینطور نبود که مستقیم بیاد پایین تو دستشویی؟ 

من قبلا ادرارم از سنگ دستشویی میرفت بیرون، اما الان فقط مستقیم میاد نمیدونم چرا یکساله فهمیدم اینطورم

نمیدونم مثانم اومده پایین یا نه

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
ادرارت اینطور نبود که مستقیم بیاد پایین تو دستشویی؟ من قبلا ادرارم از سنگ دستشویی میرفت بیرون، اما ا ...

دقت نکردم من

مامان ۲ تاپسر شیطون و یه دختر دسته گل خدا جونم مرسی بابت هدیه های قشنگت 💚💚💚 
نمیدونم اسمش چیه تنگ کردن واژن وبالاکشیدن مثانه ولابیا پلاستی

به نظر من عمل لابیا رو اصلا انجام نده چون بعدش خیلی زشت میشه اصلا زیبایی واژن به همون لابیاهاست به غیر از عوارضش کلن شکلش عمل لابیا تغییر می‌کنه وحشتناک بعد میشه من چند تا از دوستام انجام دادن لابیا رو ولی شکل واژنشون خیلی بی ریخت شده بود

چطوری با نخ نقاهت هم داشت یعنی با بیهوشی انجام دادین میشه یه کم توضیح بدین در موردش تاثیری داشته هم ...

نوشتم واسه استارتر بخون 

مامان ۲ تاپسر شیطون و یه دختر دسته گل خدا جونم مرسی بابت هدیه های قشنگت 💚💚💚 
نوشتم واسه استارتر بخون

عشقم هر کار کردم نتونستم ریپلای که جواب استار تر دادین پیدا کنم میشه بیزحمت دوباره برا منم توضیح بدین عمل تنگی واژن با نخ چطوره و چقدر هزینه سه با بیهوشیه یا نه تاثیرم داره یا نه .ممنونم