2777
2789
عنوان

خانومای متاهل کسی بیداره

| مشاهده متن کامل بحث + 1199 بازدید | 101 پست
نمیدونم متاهلی یانه...شوهراین مدلی داری یا نه...فقط بدون همچین ادمایی همسراشونو بخاطر بقیه عذاب میدن ...

من در مورد این مورد خاص عرض کردم به اقا واگذار کنید تصمیم گیری رو 

فقط مطمئنم با دخالت های بیجای زن هم مرد اقتدار و قدرتشو از دست میده و پرخاشگر میشه و لجبازی میکنه و نتیجه برعکس چیزی میشه که خانوم میخواد هم رفته رفته خانوم بخاطر اینکه این حس رو از اقا گرفته از چشم مرد پایین میاد

برخورد باید به جا و صحیح باشه

بله منم متاهلم و قطعا مسائل این چنینی برام پیش اومده ولی اجازه میدم خود همسرم حلش کنه قطعا سختیش به منم میرسه ولی این اجازه رو به همسرم میدم که خودش به نتیجه برسه که کارش درسته یا غلط 

اولویت برای من همسرمه و زندگیم باایشون و ارامشی که نباید مادیات از بین ببردش 

نه ماشینش و یا هرچیز دیگه.. 

اینم بعد از یه زندگی ده ساله خدمتتون عرض میکنم تازه عروس دوماد نیستیم که جو گرفته باشه مارو😅

من در مورد این مورد خاص عرض کردم به اقا واگذار کنید تصمیم گیری رو فقط مطمئنم با دخالت های بیجای زن ه ...

شما تجربه تون درمورد زندگی خودتون صدق میکنه.منم درمورد زندگی خودم.نمیشه واسه همه ی نسخه پیچید اینو منی میگم ک تجربه ۲۷ سال زندگی مشترک دارم.گاهی مرد اقتدارنداره نه گفتن بلد نیست هرکی از راه میرسه میخواد سرش کلاه بزاره اونوقت زن بعنوان شریک زندگی باید مقتدر تر وارد بشه تا حقی از فرزند خودش ضایع نشه چون در قبالش مسئولیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اسی از خرجات نزن فردام خیلی شیک و مجلسی پول دکتر دواتو ازش بگیر تو خرج نکنی واسه یکی دیگه خرج میکنه.

ببین چقدر غصت شده که تا این موقع بیدار بودی دختر.

حالا خرج ماشینتون به کنار خرج اون ماشینم باید بدین.

بیمم نداشته باشه باید از جیب بده. بیمم که داشته باشه تا یه سقفیشو بیمه میده بقیشو باید از جیب بده.

یعنی چی میگه داداشم خرجشو نده چه مسخره

خب اگه یه بار توون بده دفعه دیگه جرات نمیکنه از کنار ماشینتونم رد شه. شوهرت اینارو پررو کرده

مام عقد بودیم شوهرم ماشینشو میداد داداشش اونم میرفت هر دفعه یه جاشو میزد تحویلمون میداد منم اون روم بالا اومد زدم به سلیطگی دیگم ماشینشو بش نداد

اسی از خرجات نزن فردام خیلی شیک و مجلسی پول دکتر دواتو ازش بگیر تو خرج نکنی واسه یکی دیگه خرج میکنه. ...

منم اینبار باارامش برخورد کردم نمیخوام انرژیمو‌بخاطر بقیه ازدست بدم ولی عمرا نمیزارم هزینه روبده

ازین اذیت میشم همچنان میخوادماشینوبده نمیخواستم بخاطر دیگران بحث کنیم زیادگیرندادم ولی گفتم حق هزینه کردن نداری

اره بخدا انقدر غصه خوردم خوابم نبرده

صبح میخواد سرکاربره میگم باید همین چندروز دکتر برم و ازمایش بدم پولش روحاضرکن این همه ضربه خوردم هنوز ازخودم‌میگذرم دیوانم بخدا

شما تجربه تون درمورد زندگی خودتون صدق میکنه.منم درمورد زندگی خودم.نمیشه واسه همه ی نسخه پیچید اینو م ...

واقعا شوهرم نه گفتن بلدنیست همین چندروز پیش دوستش ماشین برد ایینه شکوند ماهزینشو دادیم بخدا هرروز ی خرج جدیدخسته شدیم

ببین کسی که تصادف کرده باید هزینه رو‌بده حالت هرجور شده لطفا به همسرت بگو  خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️

شما تجربه تون درمورد زندگی خودتون صدق میکنه.منم درمورد زندگی خودم.نمیشه واسه همه ی نسخه پیچید اینو م ...

اصلا دراین شکی نیست 

زن خواه ناخواه یه جاهایی باید پررنگ باشه اما عرض کردم با لحن مناسب برخورد صحیح 

اون مردی که نمیتونه از حق خودش دفاع کنه هم قطعا حس اقتدارش از سمت خانومش یا مادر پدرش تامین نشده که قدرت نه گفتن نداره .

اگر به این شکل بخوایم خانواده هارو بشورونیم بر علیه هم نصف همین نی نی سایتیا اماده طلاقن باید یه جاهایی ادما رو اروم کرد 

این نظر شخصی بنده هست از تجربه شماهم خوشحال میشم استفاده کنم 

منم اینبار باارامش برخورد کردم نمیخوام انرژیمو‌بخاطر بقیه ازدست بدم ولی عمرا نمیزارم هزینه روبدهازین ...

نه دیگه انصافا نباید هزینه رو بده

شماها خودتون خرج دارین گرونیه مگه با عقل جور درمیاد

انقدر یه نفر بخاد از خود گذشتگی کنه واسه خونوادش که حتی زنشم نبینه.

اینا همش ضرره ادم رشد نمیکنه این عادت ماشین دادنشو از سرش بنداز غصم نخور صبحم برو برس به دکترو بقیه کارات 

ببین کسی که تصادف کرده باید هزینه رو‌بده حالت هرجور شده لطفا به همسرت بگو خوبی که از حد بگذرد نادان ...

ولی پیش شوهرم نمیدونم چجوریه

مادرش اه و ناله کرده حس میکنم پول نداریم باید طلاموبفروشم

بخدا من تازه عروس کل طلاموفروختم تا ماشینومفازه داریم پس من چی بگم

ولی پیش شوهرم نمیدونم چجوریهمادرش اه و ناله کرده حس میکنم پول نداریم باید طلاموبفروشمبخدا من تازه عر ...

نه نفروش بابا اخه شما چرا تاوان کار یکی دیگه رو بدید 

ببین تازه عروسی محکم برخورد کن با شوهرت تا اولشه وگرنه دیگه بگذره محکم نگیری حرفات برو‌نداره همیشه باید عذاب بکشی

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️

نه دیگه انصافا نباید هزینه رو بدهشماها خودتون خرج دارین گرونیه مگه با عقل جور درمیادانقدر یه نفر بخا ...

خستم بخدا حس میکنم نمیکشم دگ غصه بخورم

اگراینکاروکنه‌واقعا دگ‌ممیتونم باهاش صحبت کنم

میگ کاپوت لک ولوک داشت هودم قراربودعوض کنم😂میگ چراغم ترک داشت خودش اونم قراربود عوض کنم همه چیه داره بهانه میاره

میدونین مامانش پیشش اه و ناله کرد ک پول نداریم طلامو میخوام بفروشم خرج ماشین بدم

اصلا دراین شکی نیست زن خواه ناخواه یه جاهایی باید پررنگ باشه اما عرض کردم با لحن مناسب برخورد صحیح ا ...

میگید نگاه کنم ازمن بزنه خرج برادرش کنه؟ چندبارنگاه کنم نه گفتن بلدنیس هیچی نمیگ