2777
2789
عنوان

خانومای متاهل کسی بیداره

| مشاهده متن کامل بحث + 1200 بازدید | 101 پست
خدانکنه عزیزم سلامت باشی.خب شمام سختیهای خودتو داشتی سالها جنگیدی تا تونستی یه مرد واسه زندگیت ازش د ...

وای خدا خیرت بده ک انقد خوب درک میکنی...انگار بقول شما ما اومدیم ی نفرو درس بذیم ادم کنیم ک باهاش زندگی کنیم.همه عمرمون شد جنگ...خودش کمه خانوادشم باید تعلیم داد...این خانوم اگر کلمه اقتدارو از جملاتش بگیری نمیدونم چ راهکاری میخواد بده.بقول معروف کنار گود نشسته میگه لنگش کن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

الان یورو ب شما برنمیگرده و منت گذاشتن و غرزدنتون هم امر بی فایده هست...الان اگرسکوت کردین شاهکار نک ...

😂😂

روزتون خوش بنده خدا انگار من تو خورشیدم شما تو ماهی 

اصلا متوجه منظور هم نمیشیم

ای جانم خداصبرت بده .خدا الهی واسه هممون درست کنه.منم قبل عروسیم طلاهامو فروختم گذاشتم بانک وام گرفتم واسه رهن خونه ...وقتی اومدیم تو زندگی مشترک فک کن چیشد؟رفت پول طلاهارو داد ب باباش واسه بدهی باباش.طلاهای دختریمو فروختم بریم ماشین بخریم یهو رفت ی ماشین خرید واسه باباش..اونوقت این مرد میخواد با خوردن حق من از طرف خانوادش اقتدار بدست بیاره اخه

ای جانم خداصبرت بده .خدا الهی واسه هممون درست کنه.منم قبل عروسیم طلاهامو فروختم گذاشتم بانک وام گرفت ...

ممنونم گلم. الهی امین

من پاکش کردم گفتم یه وقت شناسایی نشم.

ولی خوبه که شما خوندی 

نه واقعا درستش نیس ادم از زنش بزنه واسه خونوادش

پس حق داشتی همه چیو به نام خودت کردی چون همسرت اینده نگر نیس و مال به باد میده 

خب ماهام این‌ چیزارو میبینیم چشم ترس و محتاط میشیم حواسمونو جمع اینده وجوونیمون میکنیم با این مردا اما کو جوونی؟

ممنونم گلم. الهی امینمن پاکش کردم گفتم یه وقت شناسایی نشم.ولی خوبه که شما خوندی نه واقعا درستش نیس ا ...

اره واقعا حیف از جوونیمون..باورت میشه همسر من اگر بهش صدمیلیون بدی ب دوساعت حیف و میل میکنه؟میده ب مادرش مادربزرگش پدرش..همیشه خودشو دین دار اونا میدونه...همیشه تو نگرانیا و دلشوره هاش پدرومادرشن...حتی توخوشیای زندگیمون احساس دین میکنه ک ب اونا هم باید خوش بگذره...اگه ی کنسرت بریم باید مامانشو ببره اگه سفر میریم باید ببره...ولی دریغ ازینکه نگران پسرش باشه..من اصلا از کمک کردن ب خانوادش ناراحت نبودم ولی بقدری زیاده روی کرد ک اینده منو پسرمو فدای اونا کرد...ایکاش پدرومادرا بهتر بچه هاشونو تربیت کنن تا وقت ازدواج از عهده ی زندگی مشترک بهتر بربیان

اره واقعا حیف از جوونیمون..باورت میشه همسر من اگر بهش صدمیلیون بدی ب دوساعت حیف و میل میکنه؟میده ب م ...

واقعا حیف تازه همسرم به من میگف من حیف شدم کنارت😐

همسر منم همینه ولخرج اما خوب خرج میکنه ولی چه فایده بریز بپاش الکی که ادم به بن بست میخوره.

نه حالا شوهر من خرج واسه خونوادش کم میکنه  اما تا دلت بخاد سنگشونو به سینش میزنه و دفاع و طرفداری میکنه ازشون واسه همینه که گفتم حامی ندارم و ما چجوری به اینا اقتدار بدیم

واقعا حیف تازه همسرم به من میگف من حیف شدم کنارت😐همسر منم همینه ولخرج اما خوب خرج میکنه ولی چه فاید ...

ای جانم عزیزم..الهی خدا ب دلت ارامش بده.ب همسرت عقل بده تا قدرخوبیاتو بهتر بدونه..یکم پاتوسن بزارن بهتر میشن.نگران نباش

ای جانم عزیزم..الهی خدا ب دلت ارامش بده.ب همسرت عقل بده تا قدرخوبیاتو بهتر بدونه..یکم پاتوسن بزارن ب ...

فداتشم عزیزم لطف داری.

والا پا به سنیم الانم😂 ولی بهتر شده 

یه بچه گنده داشتم بزرگ کردم 😄