2777
2789
عنوان

خانومای متاهل کسی بیداره

| مشاهده متن کامل بحث + 1201 بازدید | 101 پست
اصلا دراین شکی نیست زن خواه ناخواه یه جاهایی باید پررنگ باشه اما عرض کردم با لحن مناسب برخورد صحیح ا ...

شما شرایط منو تجربه نکردی و امیدوارم تجربه نکنی...شوهر من باخانوادش حساب و کتاب نداشت بی رویه خرج میکرد ضمانت میکرد و ....خیلی چیزای دیگه...حرفی نمیزدم ..چیشد بنظرت؟با ی پسر ۱۵ ساله پدروبرادراش واماشونو ندادن اندازه پول خونمون قسط دادو ماشینمون توقیف بانک شد...این مرد اقتدارداشت؟تاکی باید مینشستم تا حق من و بچه مو بخورن؟از سال ۹۸ تا پای طلاق کشوندمش..ادم شد میدونی چرا؟؟؟چون بعضی ادمها تازور بالاسرشون نباشه عرضه ندارن درست زندگی کنن...الان اگه ده روز تنها برم مسافرت همسرم اجازه نداره سوییچ ب خانوادش بده...همه چیز ب ناممه و اختیار زندگی دستمه...چون میدونه غیرازین باشه باهاش زندگی نمیکنم...من اومدم کنار ی نفر ب ارامش برسم...نیومدم ک ی نفر با خاندانش ارامشو از من و پسرم بگیرن....بهش گفتم احترام و رفت وامد واجبه...ولی اگر بخاطراونا توزندگیم چالش درست کنی مجبوری بری کنار همونا

نه نفروش بابا اخه شما چرا تاوان کار یکی دیگه رو بدید ببین تازه عروسی محکم برخورد کن با شوهرت تا اولش ...

من طلایی برام‌نمونده بفروشم

مادرش اینطوری گفته بهش ک طلاموباید بفروشم هزینه تصادفوبدم برادرشوهرم بیست ستلبشه

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من طلایی برام‌نمونده بفروشممادرش اینطوری گفته بهش ک طلاموباید بفروشم هزینه تصادفوبدم برادرشوهرم بیست ...

افرین بذار بفروشه بگو اصلا کلیه اتو بفروش هرچی. میفروشی بفروش درستش کن

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

اسی جان چاه باید از خودش اب بده

شوهرت باید به این درک ومنطق برسه که مالشو دست کسی امانت نده اگه هم داد و اتفاقی افتاد از حقش نگذره.

شوهرت مهرطلبه و دوسداره همه رو راضی نگه داره که این میتونه ضربه به زندگیش بزنه

باید یادش بدی از حقش دفاع کنه که حقتون پیش کسی نره.

با زبون خوش نمیدونم باید قلقشو بلد باشی رامش کنی اون با نه مشکل داره اما شما یادش بده 

مثلا من شوهرم با زبون خوشم که بهش میگفتم گوش نمیکرد مجبورم کرد با دادو فریاد بهش بفهمونم که اونم سر عقل اومد

ن دگ‌مشکل اینه شوهرم احساساتی شده ک مامانش چرا طلابفروشهپس من چ دلی داشتم اون همه طلامودادم بخاطرش

اها طلای شما طلا نیست مال مامانش طلاس 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

میگید نگاه کنم ازمن بزنه خرج برادرش کنه؟ چندبارنگاه کنم نه گفتن بلدنیس هیچی نمیگ

بهش کمک کنید نه گفتن یاد بگیره دوست عزیز 

بهش پرو بال بدید قدرت بدید

بگید من میدونم تو حواست همیشه به خانوادت هست

حتی اگر نیست

بهش بگید من پشتم بهت گرمه به تصمیمای درستی که میگیری

حتی اگر نمیگیره 

بهش بگید کیف میکنم ازینکه همیشه یه راهی توی استینت داری که نمیذاری اب توی دلم تکون بخوره حتی اگر دلتون دریای مواجه

راهکار اینه دوست عزیز

اینا پله ای میشه برای اینکه از زندگی در کنار مرد مقتدر ایندتون لذت ببرید

اینکه غر به جونش بزنید بهش بگید بلدنیست تصمیم بگیره همیشه کارش همین گند زدناس و یه دم درگوشش تخریبش کنید اصلا نتیجه خوبی جز اینکه باهم سرد بشید به مرور نداره 

دوست عزیز این ماشین به جای سرمایه شده مایه عذاب و کسر بودجه شما.

به نظرم همینجور خراب گوشه خونه بیفته به نفع همس، همسر سما که نه گفتن بلد نیست، شما هم حرفت برش نداره، بقیه هم سواستفاده گر، با شما و همسرتون تغییر کنید، یا ماشینو برید بفروشید، یا همینجور خراب بزارید گوشه خونه، که کسی ازش نتونه استفاده کنه.

این چه وضعیه؟مگه آدم ماشین به این گرونی میده دست کسی؟

حالا اینبار دادید، زد به ماشین خسارت خورد، اگه دفعه بعد به عابر بزنه، یا خودش چیزیش بشه، صد تا نه نه بابا در میاره؟

اینارو بهش گفتید؟

در جریان این چیزا هستن همسرتون؟

بابا یه دفعه جلو همسرتون و بقیه وایسین، چقدر میخواین برای خوب نشون دادن خودتون (نه صرفا شما)تاوان پس بدین و بقیه ازتون سواستفاده کنن؟

اسی جان چاه باید از خودش اب بدهشوهرت باید به این درک ومنطق برسه که مالشو دست کسی امانت نده اگه هم دا ...

شوهرم حس میکنم بحثو دعوا کنم لجباز میشه ولی اروم اروم و احساساتیش کنم بیشتر جواب میده برای همین برعکس همیشه دعوامکردم بتهاش فقط جدی شدم امیدوارم جواب بده ولی خیلی ناراحتم مامانش واقعا چطور روش میشه بیادبگه میخوام طلابفروشم خب ب پسرتون ماشین بدین ک ماشین مردمونزنه جایی

شما شرایط منو تجربه نکردی و امیدوارم تجربه نکنی...شوهر من باخانوادش حساب و کتاب نداشت بی رویه خرج می ...

تاوقتی این تفکر بر شما ساری و جاری هست حتی اگر ازیشون جدا بشید با یکی دیگه ازدواج کنید مشکل پابرجا میمونه

به هرحال موفق باشید در مراحل زندگیتون 

شما شرایط منو تجربه نکردی و امیدوارم تجربه نکنی...شوهر من باخانوادش حساب و کتاب نداشت بی رویه خرج می ...

خیلی قشنگ حرف میزنی ادم دلش میخاد ساعتها پا حرفای شما بشینه.

خیلی خوبه مدیریتت و اینکه همسرت به خودش اومده و زنو بچه و زندگیشو دوسداشته که تغییر کرده باریکلا

دوست عزیز این ماشین به جای سرمایه شده مایه عذاب و کسر بودجه شما.به نظرم همینجور خراب گوشه خونه بیفته ...

من اینطوری نیسم شوهرم اینطوره خودشو‌مسئول خانوادش میدونه بخدا خودم خستم اصلا مگ‌مسشه طرف بزنه بعد شوهرم ناراحته چطور میخوان پولشو بدن خب ماچطورکیخوایم‌بدیم