2777
2789
عنوان

نامزدم بدون فکر حرف میزنه و تحقیرم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 40 پست
نامزدی برای همینه مردی انتخاب کن ک بهت احترام بزازه امید نداشته باش عوض بشه تا دیر نشده جدا شو

من بهش حق میدما خواهر و زن داداشش مارک میپوشن

هر لباسشون برا ی دفعس 

ولی شوهراشون مهندس شرکت نفته

درامد اونا کجا و ما ک نامزدم کارمنده کجا

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

اههه حالم بد میشه

منم یه نامزد مسخره داشتم ازین حرفها میزد ، بهش میگفتم آخه یکی اینو بگه که لباسی غیر از زیرپوش رکابی داشته باشه!!! 😆

یا میگفتم برو برام بخر به سلیقه خودت تا بپوشم، یه بارم خرید، البته خودم حساب کردم

ولی دیگه از دستش خسته شدم، جدا شدیم

حالا شما امتحان کن شاید خوب بود...

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مثل شوهر منه 

فاتحه خودم رو زود خوندم

بهش میگم زود جبهه میگیره و داد وهوار که تو همش گیر میدی

همیشه و همه جا باید حواسم به دهنش باشه هی بگم منظورش این نیست منظورش اون نیست بلکه شری نشه 

پیر شدم دیگه 

عزیزم کشو لباساتو بنداز اشغالی مجبورش کن همه چی رو نو بخره برات ببین هنوز زبونش بلنده یا نه😂

نداره😑

منم همینجا زورم میگیره ک خودش چیزی نمیخره ولی ادعا داره ک باید بهترینا بپوشم

مسئله اینه ک نداره بخواد بخرهمنو با زن داداشش ک خواهرش مقایسه میکنه ک هر دو مهندس شرکت نفتن

خوب نداره حرف نزنه 

اگه عقد نکردی خوب خواستگارخوب که برات آمده چرا به اون فکر نمیکنی 

اختلاف سنیتون هم که زیاده سنت هم کمه مادرت هم که راضی نیست 

ارتشی ها هم خیلی بد اخلاق و مقرراتی میشن چون اول خیلی خرد میکنن وسخت میگیرن بهشون تهشم یه خونه سازمانی بدن بعدم خیلی باید شهرهای مختلف تا چندین سال بره 

اههه حالم بد میشهمنم یه نامزد مسخره داشتم ازین حرفها میزد ، بهش میگفتم آخه یکی اینو بگه که لباسی غیر ...

ببین خودش خوب میپوشه و میگرده

برا منم هر چی ب سلیقه خودش گرفته عالیه

مثلا دو سه تومن میده ی شومیز ک من ۱ تومنم نمیخرمش

ولی حس میکنم منو با خانمای پولدار فامیل مقایسه میکنه و میبینه در مقابل اونا هیچی ندارم

نداره😑منم همینجا زورم میگیره ک خودش چیزی نمیخره ولی ادعا داره ک باید بهترینا بپوشم

این بار بهش بگو یادته تو جمع گفتی من بد لباس میپوشم؟ اول اینکه از این به بعد قبل حرف زدن فکر کن تحقیر کردن من تو جمع چیزی رو درست نمیکنه فقط منو ازت دور میکنه دوم اینکه لباس زن نشون دهنده جیب شوهره تو بخر ببین چطور بلدم خوب بپوشم 

مثل شوهر منه فاتحه خودم رو زود خوندمبهش میگم زود جبهه میگیره و داد وهوار که تو همش گیر میدیهمیشه و ه ...

دقیقا

نصف اطلاعاتشم غلطه